نویسنده = فرامرز خدائیان چگنی
بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 793-804

10.22059/ijbse.2021.297320.665272

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ زینب موسوی؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 179-190

10.22059/ijbse.2018.229319.664918

شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان


بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 399-406

10.22059/ijbse.2017.63805

فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


بهینه سازی تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از ضایعات انار

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 319-327

10.22059/ijbse.2017.232470.664935

حمیرا میرزایی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد جوان نیکخواه


اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج

دوره 47، شماره 2، شهریور 1395، صفحه 231-242

10.22059/ijbse.2016.58773

سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند


اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155

10.22059/ijbse.2015.55672

مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد


تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 153-159

10.22059/ijbse.2014.52643

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری


ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177

10.22059/ijbse.2014.52647

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری