نویسنده = علی حاجی احمد
ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-236

10.22059/ijbse.2021.308911.665336

پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین میرزابه


تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 805-818

10.22059/ijbse.2020.295238.665255

امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین اسداله زاده؛ مرئه اصغربیگی؛ آرش رضایی نودهی


طبقه‌بندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی

دوره 51، شماره 2، تیر 1399، صفحه 397-405

10.22059/ijbse.2020.287340.665212

پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ حسین روشن قیاسی


پیش‌بینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد به‌وسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 101-113

10.22059/ijbse.2018.256567.665058

نعیم لویمی؛ اسداله اکرم؛ نیکروز باقری؛ علی حاجی احمد


بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 155-168

10.22059/ijbse.2018.242070.664989

علی حاجی احمد؛ فاطمه میرباذل؛ فاطمه سلکی چشمه سلطانی؛ سیدحسن پیشگرکومله


مقایسه عملکرد دستگاه جوجه کشی مجهز به سامانه هیبریدی خورشیدی مبتنی بر کنترلر فازی با نمونه تجاری مرسوم

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 307-318

10.22059/ijbse.2018.246599.665014

ابراهیم احمد ابراهیم حسن؛ رضا علیمردانی؛ علی حاجی احمد؛ حمید عبدالملکی