نویسنده = %D9%85%D9%86%D8%B5%D9%88%D8%B1%D9%87 %D8%B3%D9%84%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86%DB%8C %D9%81%D8%B1%D8%AF
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 153-159

10.22059/ijbse.2014.52643

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری


ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 169-177

10.22059/ijbse.2014.52647

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری