نویسنده = %D8%B9%D9%84%DB%8C%D8%B1%D8%B6%D8%A7 %D8%B5%D8%A7%D8%AF%D9%82%DB%8C %D9%85%D8%A7%D9%87%D9%88%D9%86%DA%A9
ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 135-145

10.22059/ijbse.2015.55671

حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی


تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، مهر 1393، صفحه 153-159

10.22059/ijbse.2014.52643

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری