نویسنده = امیرحسین میرزابه
ارزیابی سه روش برای جداسازی دانه‌های کدو

دوره 52، شماره 2، تیر 1400، صفحه 223-236

10.22059/ijbse.2021.308911.665336

پارسا حیدری؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین میرزابه


تأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آب‌نارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصه‌های رنگی عصاره آن

دوره 51، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 805-818

10.22059/ijbse.2020.295238.665255

امیرحسین میرزابه؛ علی حاجی احمد؛ امیرحسین اسداله زاده؛ مرئه اصغربیگی؛ آرش رضایی نودهی