موضوعات = استخراج مواد موثره گیاهان و کاربردهای آنها
تعداد مقالات: 10
1. تاثیر عصاره‌ آبی بره موم حاصل از روش‌های مختلف استخراج به عنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اسفند 1399

10.22059/ijbse.2021.314364.665365

سیامک غیبی؛ نرجس ملک جانی؛ مجید جوانمرد داخلی


2. بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 211-222

10.22059/ijbse.2019.289771.665226

نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی


4. استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 293-303

10.22059/ijbse.2019.246032.665011

سیدالیاس رزاقی؛ اکبر عرب حسینی؛ محمدحسین کیانمهر؛ فرید شمت


5. بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 389-398

10.22059/ijbse.2019.266158.665096

علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی


8. تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-9

10.22059/ijbse.2016.58472

سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده


9. ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 327-337

10.22059/ijbse.2015.56873

مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده


10. استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-7

10.22059/ijbse.2015.54331

رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام‌جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ جواد کرامت؛ الهه لونی