موضوعات = استخراج مواد موثره گیاهان و کاربردهای آنها
تعداد مقالات: 11
1. افزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 06 اردیبهشت 1399

محمد نوشاد؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده


2. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره هیدرو الکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدو حلوایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 خرداد 1398

مریم رمرودی؛ سیدکمال کاظمی تبار؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ حمید نجفی زرینی


3. بررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن

دوره 51، شماره 1، بهار 1399، صفحه 211-222

نازیلا مبصری؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ راضیه رضوی


4. بررسی پروفایل اسیدهای چرب، خواص آنتی اکسیدانی و ترکیبات پلی فنلی برگ ازگیل ژاپنی

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 863-872

زهره گل محمدی؛ مریم جلیلی؛ لادن رشیدی


5. بررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 389-398

علی ابراهیمی ملاطی؛ کرامت الله رضایی؛ امیر پورفرزاد؛ زهرا پیراوی ونک؛ روح اله کریمی


6. استخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 293-303

سیدالیاس رزاقی؛ اکبر عرب حسینی؛ محمدحسین کیانمهر؛ فرید شمت


9. تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 1-9

سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده


10. ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 327-337

مریم زارعلی؛ محمد حجتی؛ سعید تهموزی دیده بان؛ حسین جوینده


11. استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار

دوره 46، شماره 1، بهار 1394، صفحه 1-7

رحمت اله زارع زاده مهریزی؛ زهرا امام‌جمعه؛ کرامت اله رضایی؛ محمد شاهدی باغ خندان؛ جواد کرامت؛ الهه لونی