موضوعات = کیفیت مواد کشاورزی و غذایی
تشخیص فساد در رب گوجه فرنگی توسط باکتری باسیلوس سوبتیلیس، قارچ پنیسیلیوم و قارچ آسپرژیلوس به کمک بینی الکترونیکی

دوره 54، شماره 2، تیر 1402، صفحه 33-47

10.22059/ijbse.2023.361002.665513

ساناز صدریان؛ حسین جوادی کیا؛ ناهید عقیلی ناطق؛ لیلا ندرلو؛ روح الله شریفی


استخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 847-861

10.22059/ijbse.2019.269856.665118

رسول تاجی نیا؛ محمدحسین کیانمهر؛ احسان سرلکی؛ علی شریف پاقلعه؛ حسین میر سعید قاضی


بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد

دوره 50، شماره 3، آبان 1398، صفحه 581-593

10.22059/ijbse.2019.269801.665119

مریم جلیلی؛ لادن رشیدی؛ حمید رشیدی نوده


استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 439-449

10.22059/ijbse.2019.272370.665141

شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری


بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 501-509

10.22059/ijbse.2016.59358

مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی


بررسی اثر بیماری تغییر رنگ شلتوک بر کیفیت ظاهری، برخی خواص تبدیل برنج و مقاومت خمشی دانه

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 561-568

10.22059/ijbse.2016.59367

محمد مباشر امینی؛ محمدرضا علیزاده؛ فریدون پاداشت دهکایی؛ سید علی الهی نیا؛ سید اکبر خداپرست