نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبگیری اسمزی بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • آزمون فشار قطری خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]

ا

  • ابعاد مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • اپتوالکترونیک طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • ارزیابی ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • اسیدیته اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • افزوده خالص انرژی نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • امواج فراصوت بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • انرژی ستانده نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • انرژی نهاده نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]

ب

  • بافت‌سنجی بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • برنج قهوه‌ای خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • بستر سیال تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]

پ

  • پارامتر کیفی تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • پاستوریزاسیون مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • پراکسید اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • پروتئولیز مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]

ت

  • ترکیبات آنتوسیانینی اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • توان مصرفی مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • توده بستر نازک مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]

ج

  • جداسازی طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جذب مواد جامد بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • جو جوانه زده بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]

چ

  • چندگانه مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]

ح

  • حاج قنبری مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • حذف آب بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • حسی ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]

خ

  • خاک ورزمرکب مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خرما مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خشک کردن تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خشک کردن با هوا بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خصوصیات اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خواص رطوبتی مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خواص فیزیکی مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • خواص مکانیکی خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]

د

  • دانه‌های روغنی تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • دبی پاشش مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • درجه حرارت مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • درجه سفیدشدگی اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • درصد شکست اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • دما بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • دما. خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]

ر

  • رطوبت خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رطوبت اشباع مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رقم های انار اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رگرسیون مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • رنگ ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • روش آماری تاگوچی بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • روغن خالص اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]

ز

  • زمان ماندگاری تسریع شده ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • زمان نگهداری مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • زهاب مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • زیتون اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]

س

  • ساخت طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • سبزی‌ها طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • سفیدکن برنج اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]

ش

  • شاخص سفیدشدگی اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • شاهانی مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاج‌قنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • شیر مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]

ط

  • طراحی طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]

ع

  • عملگر اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]

غ

  • غنی‌سازی مکانیزه مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]

ف

  • فعالیت آلفا آمیلاز بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]

ک

  • کروماتوگرافی مایع بازده بالا (HPLC) اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانین‌های موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کشاورزی پایدار نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کلزا تأثیر سیال‌سازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • کنسرو جوجه کباب ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]

گ

  • گاو آهن برگرداندار مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • گاوآهن مرکب مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • گوجه فرنگی بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]

م

  • مدت زمان سفیدکنی اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مدلسازی خشک کردن مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مدول الاستیسیته خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مقاومت کششی مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • مقاومت گسیختگی کششی خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبت‌ها و دماهای مختلف خشک‌کردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • میوه‌ها طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه‌ ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]

ن

  • نازل مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • نسبت انرژی نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]

و

  • واحد خرد - له کن اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • واحد همزن اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
  • ورقه پرتقال رقم تامسون مدل‌سازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]

ی

  • یارانه نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]