نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب انگور قرمز بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • آنالایزر اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • آنالیز مؤلفه‌های اصلی ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • آنزیم پلی‏فنل ‏اکسیداز تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]

ا

  • ارزیابی غیرمخرب ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • ازدحام ذرات بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • اسانس بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
  • اسپکتروم مدل‌سازی اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • استان البرز برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • اسیدی‌کردن توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
  • الگوریتم بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • انتقال جرم مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
  • انتقال حرارت مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]

ب

  • بازجذب آب تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
  • بافت بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • برنامه‏ریزی و زمان‌بندی برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • بهبود کیفیت ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • بهینه‌سازی بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • بیاتی ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • بینی الکترونیکی ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

پ

  • پروتئولیز مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
  • پنیر آب‌نمکی اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
  • پوشش نانوامولسیون بر پایۀ کیتوزان تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
  • پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

ت

  • تخمیر قندی توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
  • تسطیح بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • توان تولید گاز اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]

ث

  • ثعلب خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]

ج

  • جذب روغن بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]

ح

  • حداقل مجذور مربعات بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
  • حرارت‬ دهی اهمیک شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
  • حسگرهای گازی ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]

خ

  • خازن اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • خواص ضد میکروبی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
  • خواص فیزیکی و مکانیکی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]

د

  • دانسیتۀ نان اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
  • دانک کفیر تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • درصد جذب آب تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]

ر

  • رئولوژی خمیر تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • رئولوژی خمیر ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • رازیانه بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
  • رسیدن تسریع‌شده اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
  • رنگ بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • روش سطح پاسخ مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • روغن سویا بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]

ز

  • زنده‏مانی مخمر اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]

ژ

  • ژل آلژینات سدیم ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • ژنتیک بهینه‌سازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینه‌سازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]

س

  • سختی اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
  • سفتی بافت تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
  • سیب‌زمینی بررسی تغییرات ویژگی‌های کیفی خلال سیب‌زمینی طی خشک‌کردن مقدماتی و پایان سرخ‌کردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
  • سیب گلاب کهنز تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]

ش

  • شاخص‌های رنگ تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
  • شبکۀ پرت برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • شبکۀ عصبی مصنوعی ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
  • شدت تنفس تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
  • شکنندگی اثر رسیدن تسریع‌شده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آب‌نمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]

ض

  • ضد اکساینده بررسی ویژگی‏های ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]

ع

  • عصارۀ پوست انار بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]

غ

  • غیرفعال‌سازی ساکارومیسس سرویزیه بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]

ف

  • فاز جامدـ‌مایع شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
  • فرایند فراصوت بررسی اثر فرایند اولتراسو‌ند بر غیر فعال‌سازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • فیلم خوراکی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
  • فیلم خوراکی بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]

ک

  • کازئینات سدیم بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعت‌کنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
  • کدو تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
  • کربوکسی‌متیل سلولز تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • کفیران و زانتان تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]

گ

  • گندم تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • گوار تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • گیلاس سیاه مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]

ل

  • لیپولیز مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]

م

  • مدل ریاضی مدل‏سازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولید‌شده به روش فراپالایش پس از نمک‏پاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
  • مدل‌سازی مدل‏سازی و بهینه‏سازی اثر پیش‌تیمار اسمزـ‌فراصوت و خشک‌کردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
  • مدل‌سازی شبیه‌سازی و مدل‌سازی 3بعدی فرایند حرارت‌دهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
  • مقاومت اسیدی توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
  • مقاومت صفراوی توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمک‏های صفراوی در لاکتوباسیل‏های جدا‌شده از خمیرترش‏های سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
  • مکانیزاسیون کشاورزی برنامه‌ریزی و زمان‌بندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکه‌ای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
  • مولد تابع اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • میکروسکوپ الکترونی روبشی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]

ن

  • نان بربری ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
  • نان چاپاتی تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • نان حجیم تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
  • نان سنگک اثر پیش‌تخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
  • نسبت انحراف استاندارد اندازه‌گیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دی‌الکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
  • نفوذپذیری به بخار آب خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]

و

  • ویژگی‌های ارگانولپتیکی تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • ویژگی‌های رئولوژیکی تأثیر صمغ‌های گوار و کربوکسی‌متیل سلولز بر ویژگی‌های شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
  • ویژگی‌های مکانیکی خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]

ه

  • همزدن تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگی‌های کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]