نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آب‌اندازی تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]
  • آب‌اندازی امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
  • آبگیری اسمزی پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
  • آزمون غیرمخرب پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
  • آزمون نفوذ بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحت‌تأثیر دماهای متفاوت [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 185-192]
  • آسیب مکانیکی پیش‌بینی لهیدگی داخلی طالبی با مدل غیرخطی المان محدود به‌کمک نرم‌افزار آباکوس [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 47-55]
  • آلاینده ارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیست‌توده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
  • آلودگی میکروبی مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 219-227]
  • آنزیم لیپاز جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]

ا

  • ارتعاش طراحی، ساخت، و ارزیابی شاخه‌تکان نیوماتیک قابل حمل با کنترل‏کنندۀ منطقی برنامه‏ پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
  • ارتعاش انتقالی بهینه ‏سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
  • ارزیابی چرخۀ زندگی ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
  • ارزیابی کیفی پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
  • استریول استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • استون استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • اسید چرب ‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
  • اسیدیته امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
  • اکسرژی تحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشک‌کن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقه‌های نازک گوجه‌فرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
  • اکسید تیتانیوم کاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
  • اکسید روی تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
  • اکسید مس تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
  • الاجی‏تانن استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • الگوریتم‏ ژنتیک استخراج مؤثرترین طول موج‏های طیف تخم‏مرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقه‏بندی آن‏ها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
  • الگوریتم ژنتیک بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
  • امواج فراصوت ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
  • امواج فراصوت پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
  • انار تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
  • انرژی تحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشک‌کن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقه‌های نازک گوجه‌فرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
  • انرژی ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
  • انرژی تجدیدپذیر بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
  • انرژی تجدیدناپذیر بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
  • انرژی خالص بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
  • انرژی مصرفی تأثیر بازگشت جریان هوا در خشک‏کن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشک‏کردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
  • انرژی ویژه بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
  • انگور پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]
  • ایزومالت اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]

ب

  • بازده جمع‏ کننده بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 379-388]
  • بازگشت جریان تأثیر بازگشت جریان هوا در خشک‏کن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشک‏کردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
  • باسیلوس جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]
  • باکتری‏های آغازگر ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
  • برگ چای مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
  • بسامد طراحی، ساخت، و ارزیابی شاخه‌تکان نیوماتیک قابل حمل با کنترل‏کنندۀ منطقی برنامه‏ پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
  • بستر سیال طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
  • بسته‌بندی فعال تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
  • بسته ‏بندی فعال بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • بهره‌وری انرژی بررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانه‏های تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
  • بهینه‌سازی ازدحام ذرات بهینه ‏سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
  • بهینه‌سازی چندهدفه بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
  • بیلان آبی تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
  • بیودیزل ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

پ

  • پردازش تصویر پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
  • پروتئین ‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
  • پری‌بیوتیک امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
  • پس از برداشتewdx پیش‌بینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پس‌پراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
  • پکتین بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
  • پلی‏اتیلن بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • پلی‌ال اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
  • پلی‌لاکتیک‌اسید مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
  • پودر شیرۀ خرما بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
  • پوشش فعال بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
  • پوشش نانوذرات کاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
  • پیش‌تیمارهای شیمیایی مطالعۀ اثر روش‌ها و پیش‌تیمارهای گوناگون خشک‌کردن بر سینتیک بازآب‌پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
  • پیوسته طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]

ت

  • تبدیل هاف طراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جاده‌ای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
  • تحلیل بافت تصویر شناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبی‌ـ‌فازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
  • تخلیۀ منابع ارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیست‌توده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
  • تخمیر حالت جامد جداسازی باکتری‌های تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]
  • ترانس استریفیکاسیون ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
  • ترموگرافی پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
  • تشخیص ارقام سیب شناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبی‌ـ‌فازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
  • تشخیص مسیر طراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جاده‌ای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
  • تقلب پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
  • تنش آبی پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]

ج

  • جداسازی بادام جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
  • جذب روغن ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
  • جرم مخصوص تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
  • جریان قالبی طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
  • جواب پارتو بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]

چ

  • چای کوهی ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
  • چرخۀ حیات ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]

ح

  • حسگر طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاک‌ورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]

خ

  • خاک‌ورزی تخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
  • خاک‌ورزی دقیق طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاک‌ورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
  • خشک‌شدن لایه‌نازک مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
  • خشک‌کردن تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
  • خشک‌کردن پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
  • خشک‌کردن طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
  • خشک‌کردن مطالعۀ اثر روش‌ها و پیش‌تیمارهای گوناگون خشک‌کردن بر سینتیک بازآب‌پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
  • خشک‌کن خورشیدی تحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشک‌کن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقه‌های نازک گوجه‌فرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
  • خشک‏کن خورشیدی تأثیر بازگشت جریان هوا در خشک‏کن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشک‏کردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
  • خلأ تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
  • خواص ضدمیکروبی بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • خواص ضدمیکروبی تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
  • خواص ویسکوالاستیک ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
  • خوردگی کاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
  • خوشاریزه ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]

د

  • دامنه طراحی، ساخت، و ارزیابی شاخه‌تکان نیوماتیک قابل حمل با کنترل‏کنندۀ منطقی برنامه‏ پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
  • درآمد ارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیست‌توده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
  • دسته‏ بندی شبکه‏ای شناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبی‌ـ‌فازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
  • دما ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
  • دمای کانوپی پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
  • دوغ ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]

ر

  • رئولوژی تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
  • رئولوژی ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
  • راندمان تأثیر بازگشت جریان هوا در خشک‏کن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشک‏کردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
  • رس بررسی خواص فیلم‏های بسته‌بندی نانوکامپوزیتی فعال ضدمیکروبی حاوی نانوذرات خاک ‌رس اصلاح‌شدۀ آلی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 77-84]
  • رطوبت طراحی، توسعه و ارزیابی یک خشک‌کن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
  • رطوبت‌سنج تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
  • رقم تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
  • روش المان محدود پیش‌بینی لهیدگی داخلی طالبی با مدل غیرخطی المان محدود به‌کمک نرم‌افزار آباکوس [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 47-55]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
  • روغن تفالۀ زیتون ارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
  • روغن گردو ‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
  • ریواس پایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]

ز

  • زاویۀ لغزش جانبی تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
  • زبان الکترونیک پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
  • زعفران پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
  • زمان رهایش ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
  • زنده‌مانی پروبیوتیک امکان‌سنجی تولید ماست فراسودمند سین‌بیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
  • زهکش روباز تأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصله‌های گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
  • زیتون طراحی، ساخت، و ارزیابی شاخه‌تکان نیوماتیک قابل حمل با کنترل‏کنندۀ منطقی برنامه‏ پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
  • زیرشکن تأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصله‌های گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]

ژ

  • ژل بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحت‌تأثیر دماهای متفاوت [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 185-192]
  • ژنوتیپ محلی ‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]

س

  • سامانۀ بازیافت حرارتی بررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 379-388]
  • سرخ‌کردن ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
  • سموم کشاورزی کاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
  • سنسور تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
  • سوکسله استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • سیب بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
  • سیستم کنترل تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
  • سینتیک بازآب‌پوشی مطالعۀ اثر روش‌ها و پیش‌تیمارهای گوناگون خشک‌کردن بر سینتیک بازآب‌پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]

ش

  • شاخص تنش آبی گیاه پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
  • شاخص زیست‌محیطی ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
  • شاخص‌های خاک تعیین شاخص‌های خاک و اندازه‌گیری بیلان آبی جهت برنامه‌ریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
  • شبکه‏های عصبی مصنوعی جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
  • شبکۀ عصبی مصنوعی مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 219-227]
  • شیر مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 219-227]

ص

  • صمغ دانۀ مرو تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]

ض

  • ضریب ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]

ط

  • طبقه‏بندی کیفی جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
  • طیف‏سنجی فروسرخ نزدیک پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]

ع

  • عطر و طعم ارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
  • عملگر هیدرولیکی طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاک‌ورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]

ف

  • فاصله از زهکش تأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصله‌های گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
  • فراصوت مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 219-227]
  • فراصوت مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
  • فیلم نانوکامپوزیت فعال مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]

ک

  • کابین تراکتور بهینه ‏سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
  • کربوکسی متیل‌سلولز بهینه‌سازی فرمولاسیون پوشش‌های فعال پلی‌ساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
  • کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا استخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
  • کلزا ارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیست‌محیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
  • کمباین طراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جاده‌ای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
  • کنترل‌کنندۀ منطقی برنامه ‏پذیر طراحی، ساخت، و ارزیابی شاخه‌تکان نیوماتیک قابل حمل با کنترل‏کنندۀ منطقی برنامه‏ پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
  • کیفیت پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیف‌سنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]
  • کیفیت تخم‏مرغ استخراج مؤثرترین طول موج‏های طیف تخم‏مرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقه‏بندی آن‏ها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
  • کیک اسفنجی اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
  • کیک اسفنجی بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]

گ

  • گاوآهن قلمی تخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
  • گرمایش جهانی و محیط زیست ارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیست‌توده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
  • گندم تأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصله‌های گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
  • گوشت ارزیابی مدل ماکسول عمومی به‌منظور بررسی رفتار تنش‌آسایی گوشت مرغ تحت رژیم‌های غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]

م

  • ماست میوه‌ای قالبی تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]
  • ماشین ‏بینایی شناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبی‌ـ‌فازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
  • ماشین بینایی طراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جاده‌ای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
  • مالتیتول اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
  • مدت زمان نگهداری بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
  • مدل ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
  • مدل پیج مدل‌سازی فرایند خشک‌شدن برگ چای به‏ کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
  • مدل دینامیکی تراکتور تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
  • مدل‌سازی مطالعۀ اثر روش‌ها و پیش‌تیمارهای گوناگون خشک‌کردن بر سینتیک بازآب‌پوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
  • مدل‌سازی غیرخطی پیش‌بینی لهیدگی داخلی طالبی با مدل غیرخطی المان محدود به‌کمک نرم‌افزار آباکوس [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 47-55]
  • مدول‌های ویسکوالاستیک تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]
  • مرغ گوشتی بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
  • مصرف سوخت تخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
  • معادلات رگرسیونی استخراج مؤثرترین طول موج‏های طیف تخم‏مرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقه‏بندی آن‏ها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
  • مقاومت مکانیکی تأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
  • منطق فازی بهینه‌سازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
  • میوۀ طالبی پیش‌بینی لهیدگی داخلی طالبی با مدل غیرخطی المان محدود به‌کمک نرم‌افزار آباکوس [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 47-55]

ن

  • نانوذرات فلزی نقره تهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلم‌های نانوکامپوزیت پلی‌اتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
  • نانوفیبر سلولز اصلاح‌شده مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
  • نرخ رهایش مطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
  • نرخ زاویۀ دماغه تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
  • نرم‌افزار آباکوس پیش‌بینی لهیدگی داخلی طالبی با مدل غیرخطی المان محدود به‌کمک نرم‌افزار آباکوس [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 47-55]
  • نرم‌افزار کنترل عمق طراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاک‌ورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
  • نسبت ظاهری تخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
  • نیروی جانبی تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
  • نیروی مقاوم کششی تدوین مدل دینامیکی تراکتور به‌همراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]

و

  • ورقۀ نازک گوجه‌فرنگی تحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشک‌کن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقه‌های نازک گوجه‌فرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
  • ویژگی‏های بافت جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
  • ویژگی‏های رنگ جداسازی بادام‏ های به‌هم چسبیده و طبقه ‏بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک‏ های پردازش تصویر و شبکه‏ های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
  • ویژگی‌های کمی و کیفی بررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی‏ های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
  • ویسکوزیته بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحت‌تأثیر دماهای متفاوت [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 185-192]
  • ویسکوزیتۀ کمپلکس تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]

ه

  • هدایت خودکار طراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جاده‌ای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
  • هدایت روزنه‏ای پایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
  • هوای داغ تأثیر خشک‌کردن با روش‏های هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگی‏های رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
  • هیدروکلوئید بررسی خصوصیات رئولوژیکی، بافتی، و رنگ صمغ دانۀ بالنگو (Lallemantia royleana) تحت‌تأثیر دماهای متفاوت [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 185-192]
  • هیدروکلوئیدها تأثیر قوام‌دهنده‌های گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوه‌ای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]