نویسنده = علیرضا صادقی ماهونک
تعداد مقالات: 2
1. ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 135-145

10.22059/ijbse.2015.55671

حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی


2. تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 153-159

10.22059/ijbse.2014.52643

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری