کلیدواژه‌ها = کیک اسفنجی
تأثیر موسیلاژ دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و بیاتی کیک اسفنجی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 1-9

10.22059/ijbse.2016.58472

سیدهادی پیغمبردوست؛ عزیز همایونی راد؛ سمیرا بیک زاده؛ محمد اصغری جعفرآبادی؛ مهدی بیک زاده


اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 147-155

10.22059/ijbse.2015.55672

مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد