نویسنده = سید هادی رضوی
تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 179-190

10.22059/ijbse.2018.229319.664918

شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان


بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، دی 1396، صفحه 399-406

10.22059/ijbse.2017.63805

فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


جداسازی و شناسایی باکتری‌های لاکتیکی حاصل از فرآورده لبنی سنتی (ریچال ماستی)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 35-29

10.22059/ijbse.2017.61558

سید هادی رضوی؛ فرزاد کریمپور؛ فلورا تخرونی


اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 11-19

10.22059/ijbse.2016.58473

مریم رواقی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی