کلیدواژه‌ها = بهینه سازی
تعداد مقالات: 9
1. طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 شهریور 1399

10.22059/ijbse.2020.299417.665291

مهدی نوجوان؛ سعید مینایی؛ شهریار صرامی


2. بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 793-804

10.22059/ijbse.2021.297320.665272

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ زینب موسوی؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


3. بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 445-454

10.22059/ijbse.2020.294150.665251

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


6. بررسی شاخص های انرژی و اثرات زیست‌محیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 155-168

10.22059/ijbse.2018.242070.664989

علی حاجی احمد؛ فاطمه میرباذل؛ فاطمه سلکی چشمه سلطانی؛ سیدحسن پیشگرکومله


9. بهینه سازی پارامترهای تاثیر گذار در تولید سوخت بیودیزل با استفاده از روش ترانس استریفیکاسیون

دوره 41، شماره 1، تابستان 1389

حسین باقرپور؛ برات قبادیان؛ تیمور توکلی هشجین؛ عباس محمدی؛ مهدی فیض اله نژاد؛ علی زنوزی