موضوعات = صنایع غذایی
تعداد مقالات: 69
1. بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 اسفند 1398

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


2. تاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 20 آبان 1398

محسن لبافی مزرعه شاهی؛ نگاه کریمی؛ مریم سلامی


3. بررسی اثر فرآیند حرارتی بر روی ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی عسل و بهینه سازی فرآیند با استفاده از روش سطح پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 بهمن 1398

شهره زرگر تیزابی؛ مریم جلیلی؛ انوشه رحمانی


4. بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 909-926

مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی


7. اثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقه‌های توت‌فرنگی به روش خشک‌کنی هوا داغ

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 705-715

شعبان قوامی جولندان؛ علی سمیع؛ حسن ذکی دیزجی؛ محمد حجتی


8. خواص تغذیه‌ای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 633-642

انوار یاسر؛ کرامت الله رضایی؛ مریم سلامی؛ سوری اورومئی


11. مقایسه کاربرد ستون‌های مختلف برای آنالیز آکریلامید در چیپس سیب زمینی با روش کروماتوگرافی مایع

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 223-239

بابک سامانی پور؛ مریم جلیلی؛ کرامت الله رضایی؛ فتانه شکرالهی


13. اثر پیش تیمار خشک کردن بر برخی ویژگی های کیفی در بامیه قنادی

دوره 49، شماره 4، زمستان 1397، صفحه 525-532

خاطره داننده؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید هادی پیغمبردوست؛ ناصر همدمی


14. تأثیر فرکانس های تلفیقی و زمان اعمال پیش تیمار امواج فراصوت روی جذب روغن طی سرخ کردن قطعات سیب زمینی

دوره 49، شماره 1، بهار 1397، صفحه 35-47

سمیرا محمدعلی نژاد؛ جلال دهقان نیا؛ سیدحسین جلالی


15. اثر کفیران به عنوان جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، حسی و میکروبی ماست میوه ای هم زده

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 427-433

مرجان حاجی ئی؛ فرامرز خدائیان؛ رضوان پوراحمد


16. استفاده از میکروسکوپ نوری اپی فلورسانس (EFLM) برای ارزیابی فعالیت مخمر نانوایی (ساکارومایسس سرویسیا) و مقایسه آن با روشهای متداول

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 467-474

سیدهادی پیغمبردوست؛ زهرا کسائی؛ محمدرضا دادپور؛ میر حسن موسوی؛ عارف اولادغفاری


17. بررسی ارتباط میان ریزساختار و ویژگیهای تکنولوژیکی ماست تولید شده از شیر گاو و گاومیش در طول نگهداری

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 457-465

ثریا حسنی زعفرانی؛ مهرناز امینی‌فر؛ مریم مصلحی شاد


18. بهینه سازی تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از ضایعات انار

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 319-327

حمیرا میرزایی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد جوان نیکخواه


19. تأثیر بسته‌بندی‌های فویل آلومینیوم و کاغذ روغنی بر خواص فیزیکی‌شیمیایی، بافتی، میکروبی و حسی بستنی‌خشک

دوره 47، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 792-781

جواد حصاری؛ نگار راوش؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ سید عباس رافت


20. اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلم‌های نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 441-449

فرامرز خدائیان؛ سهیلا اسمی؛ سید سعید حسینی


21. ترک خوردگی تنشی شلتوک تحت تأثیر شرایط فرآیندهای خشک کردن و استراحت‌دهی

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 278-269

مرتضی صادقی؛ علی قاسمی؛ سیداحمد میره ای


22. مدل‌سازی فازی- عصبی و سطح پاسخ آبگیرى اسمزی دانه‌های انار

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 243-255

محمد گنجه؛ سید مهدی جعفری؛ سجاد قادری


23. اثر شرایط تولید بر بازده و ویژگی نیوزوم های حاوی رنگ کانتاگزانتین طبیعی

دوره 47، شماره 1، بهار 1395، صفحه 11-19

مریم رواقی؛ سید هادی رضوی؛ سید محمد موسوی


25. ‌ارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای

دوره 46، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 275-285

شهناز حمیدی؛ نوید یزدانی؛ کرامت الله رضایی؛ رزگار فرجی؛ کورش وحدتی