کلیدواژه‌ها = نشاسته
تعداد مقالات: 5
1. دانش مقایسه ای تأثیر زانتان و ساکارز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و مورفولوژیکی نشاسته‌ های گندم و ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 16 فروردین 1400

10.22059/ijbse.2021.315241.665370

ایدا ذوالعلمین؛ سارا موحد؛ محمد حسین عزیزی؛ حسین احمدی چناربن


2. بررسی نرخ رهایش و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، آنتی اکسیدانی و ضد‌‌میکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 21 فروردین 1400

10.22059/ijbse.2021.316391.665375

هادی الماسی؛ ندا بهلول داننده؛ سینا اردبیلچی مرند


3. اصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیست‌تخریب‌پذیر در بسته‌بندی مواد غذایی

دوره 51، شماره 3، پاییز 1399، صفحه 643-654

10.22059/ijbse.2020.286620.665208

حمید جهانگیر اصفهانی؛ ایمان شهابی قهفرخی؛ رحمت اله پورعطا