نویسنده = بهرام حسین زاده سامانی
مدل‌سازی پارامترهای کیفی توت سفید در فرآیند خشک شدن با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 18-9

10.22059/ijbse.2017.61556

محمدرضا اصغری؛ رحیم ابراهیمی؛ بهرام حسین زاده؛ داود قنبریان


تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165

10.22059/ijbse.2017.61571

حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی