کلیدواژه‌ها = میکروسکوپ الکترونی روبشی
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیست‌تخریب‌پذیر خوراکی حاصل از ثعلب

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 45-51

10.22059/ijbse.2014.51290

محمد اکرامی؛ زهرا امام جمعه؛ مرضیه میرزاخانی


تاثیر مدت زمان رسانیدن بر پروفیل اسیدهای چرب، ریز ساختار و خواص حسّی پنیر UF فتا

دوره 40، شماره 1، شهریور 1388

مصطفی کرمی؛ محمدرضا احسانی؛ محمدعلی ابراهیم زاده موسوی؛ کرامت اله رضایی؛ محمد صفری