کلیدواژه‌ها = دما
بررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگه‌داری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 909-926

10.22059/ijbse.2019.278899.665176

مرجان تاجیک احمد آبادی؛ علیرضا شهاب لواسانی؛ شیلا برنجی


بررسی مقاومت برشی خاک کشاورزی تحت تأثیر فرآیند یخبندان و ذوب

دوره 48، شماره 3، مهر 1396، صفحه 255-261

10.22059/ijbse.2017.217539.664859

مجتبی جابری معز؛ علی جعفری؛ علیرضا کیهانی؛ مهدی شرفا


بررسی تأثیر دما بر فعالیت شپشه دندانه دار (Oryzaephilus surinamensis) از طریق تشخیص صوتی

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 117-111

10.22059/ijbse.2017.61566

سید فرهاد موسوی؛ محمد حسین عباسپور فرد؛ محمد حسین آق خانی؛ حسین صادقی نامقی؛ ابراهیم ابراهیمی


ارزیابی مدل‏های ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخ‌کردن

دوره 46، شماره 2، تیر 1394، صفحه 135-145

10.22059/ijbse.2015.55671

حسن صباغی؛ امان محمد ضیائی فر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مهدی کاشانی نژاد؛ حبیب الله میرزایی


بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 95-102

علیرضا دعاگویی؛ احمد غضنفری مقدم؛ محمدحسن فولادی


بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

مریم یلداگرد؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی