کلیدواژه‌ها = برنج
بررسی تخلیه منابع و هزینه‌های اجتماعی در مدیریت‌های مختلف برنج و کاه

دوره 50، شماره 4، بهمن 1398، صفحه 787-799

10.22059/ijbse.2019.278619.665174

علی متولی؛ سید جعفر هاشمی؛ رضا طباطبایی کلور


امکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیم‌پخت کردن شلتوک

دوره 50، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 463-474

10.22059/ijbse.2019.265901.665099

سید مهدی نصیری؛ مطهره عبدی راد؛ داریوش زارع؛ محمدامین نعمت اللهی؛ ناصر صفر رضوی‌زاده


بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304

10.22059/ijbse.2017.62471

داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده


تأثیر پیش تیمار فراصوت در خیساندن بر خصوصیات فیزیکی و شیمیایی دو رقم برنج ایرانی

دوره 47، شماره 1، اردیبهشت 1395، صفحه 127-138

10.22059/ijbse.2016.58485

حکیمه قانون نیریزی؛ محمد ابونجمی؛ سارا موحد


تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری

دوره 42، شماره 1، آبان 1390، صفحه 37-41

محسن خدابخشی‌پور؛ محمدرضا علیزاده؛ محمدصادق بلوکی؛ علی قاسمی