موضوعات = کیفیت مواد کشاورزی و غذایی
تعداد مقالات: 8
1. تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 10 شهریور 1399

10.22059/ijbse.2020.302866.665310

جعفر قرگوزلو؛ انوشه رحمانی؛ مسعود هماپور؛ لادن رشیدی


2. استخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی

دوره 50، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 847-861

10.22059/ijbse.2019.269856.665118

رسول تاجی نیا؛ محمدحسین کیانمهر؛ احسان سرلکی؛ علی شریف پاقلعه؛ حسین میر سعید قاضی


3. بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد

دوره 50، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 581-593

10.22059/ijbse.2019.269801.665119

مریم جلیلی؛ لادن رشیدی؛ حمید رشیدی نوده


4. استفاده از روش تلفیقی در فرایند چای‌سازی و ارزیابی ویژگی‌های کیفی و خواص حسی فراورده

دوره 50، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 439-449

10.22059/ijbse.2019.272370.665141

شیوا روفی گری حقیقت؛ سید احمد تقی شکرگزار؛ کوروش فلکرو؛ صغری محبیان اطاقوری


7. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی وحسی دسر لبنی فرا سودمند دارای مالت جو بدون پوشینه

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 501-509

10.22059/ijbse.2016.59358

مهرناز امینی‌فر؛ سعیده میانی؛ مهران اعلمی؛ منصور غفارپور؛ فرناز دستمالچی؛ یحیی مقصودلو؛ مریم محمدی


8. بررسی اثر بیماری تغییر رنگ شلتوک بر کیفیت ظاهری، برخی خواص تبدیل برنج و مقاومت خمشی دانه

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 561-568

10.22059/ijbse.2016.59367

محمد مباشر امینی؛ محمدرضا علیزاده؛ فریدون پاداشت دهکایی؛ سید علی الهی نیا؛ سید اکبر خداپرست