ا
-
احسانی، محمدرضا
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
اکبرنیا، عباس
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
اکرم، اسداله
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
امام جمعه، زهرا
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
امام جمعه، زهرا
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
امید، محمود
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
پ
-
پیروزی فرد، میرخلیل
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
ت
-
توکلی هشجین، تیمور
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
ج
-
جعفری، علی
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جعفری، علی
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جمشیدی، بهاره
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جهادی، مهشید
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جهان بین، کامبیز
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جوادی، ارژنگ
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
ح
-
حامدی، منوچهر
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
حامدی، منوچهر
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
حداد خداپرست، محمدحسین
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
حسین خواه، رامین
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
خ
-
خوش تقاضا، محمدهادی
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خوش تقاضا، محمدهادی
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خیرعلی پور، کامران
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
د
-
دلخوش، بابک
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
ر
-
رضایی، کرامت اله
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رفیعی، شاهین
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رفیعی، شاهین
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رفیعی، شاهین
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
ش
-
شریفی، محمد
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
ص
-
صرامی، شهریار
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
ط
-
طباطبایی، فریده
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
طباطبایی فر، سید احمد
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
طهماسبی، مریم
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
ع
-
عسگری، غلامرضا
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
علیزاده، محمدرضا
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
ق
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
قبادیان، برات
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
قضاوی، محمدعلی
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
ک
-
کرامت جهرمی، مهدی
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کریمی، محمود
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کیهانی، علیرضا
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کیهانی، علیرضا
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
گ
-
گازر، حمیدرضا
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
م
-
ماشاء اله کرمانی، علی
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مبلی، حسین
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
محتسبی، سیدسعید
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
محمدی گل، رضا
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مرتضوی، سید علی
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
ملائی، کمیل
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
موسوی، سعیده سادات
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
موسوی نژاد، گلاره
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
میراشه، رضا
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مینایی، سعید
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مینایی، سعید
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مینایی، سعید
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
ه
-
هاشمی نسب، سید مهدی
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
ی
-
یلداگرد، مریم
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
یونسی الموتی، محمد
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد