آ
-
آبگیری اسمزی
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
آزمون فشار قطری
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
ا
-
ابعاد
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
اپتوالکترونیک
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
ارزیابی
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
اسیدیته
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
افزوده خالص انرژی
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
امواج فراصوت
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
انرژی ستانده
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
انرژی نهاده
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
ب
-
بافتسنجی
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
برنج قهوهای
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
بستر سیال
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
پ
-
پارامتر کیفی
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
پاستوریزاسیون
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
پراکسید
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
پروتئولیز
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
ت
-
ترکیبات آنتوسیانینی
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
توان مصرفی
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
توده بستر نازک
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
ج
-
جداسازی
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جذب مواد جامد
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
جو جوانه زده
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
چ
-
چندگانه
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
ح
-
حاج قنبری
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
حذف آب
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
حسی
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
خ
-
خاک ورزمرکب
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خرما
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خشک کردن
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خشک کردن با هوا
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خصوصیات
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خواص رطوبتی
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خواص فیزیکی
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
خواص مکانیکی
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
د
-
دانههای روغنی
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
دبی پاشش
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
درجه حرارت
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
درجه سفیدشدگی
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
درصد شکست
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
دما
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
دما.
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
ر
-
رطوبت
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رطوبت اشباع
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رقم های انار
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رگرسیون
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
رنگ
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
روش آماری تاگوچی
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
روغن خالص
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
ز
-
زمان ماندگاری تسریع شده
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
زمان نگهداری
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
زهاب
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
زیتون
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
س
-
ساخت
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
سبزیها
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
سفیدکن برنج
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
ش
-
شاخص سفیدشدگی
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
شاهانی
مقایسه برخی خواص فیزیکی دو رقم خرمای حاجقنبری و شاهانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
شیر
مقایسه تغییرات شاخص پروتئولیز در شیر خام و پاستوریزه تحت تاثیر درجه حرارت و زمان نگهداری [دوره 39، شماره 1، 1387]
ط
-
طراحی
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
ع
-
عملگر
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
غ
-
غنیسازی مکانیزه
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
ف
-
فعالیت آلفا آمیلاز
بررسی اثر تواما امواج فراصوت و دما بر میزان فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز جو جوانه زده [دوره 39، شماره 1، 1387]
ک
-
کروماتوگرافی مایع بازده بالا (HPLC)
اثر رقم بر میزان ترکیبات شیمیایی وآنتوسیانینهای موجود در آب چهار رقم انار ایرانی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کشاورزی پایدار
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کلزا
تأثیر سیالسازی بر زمان خشک کردن و پارامترهای کیفی روغن کلزا [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
کنسرو جوجه کباب
ارزیابی تغییرات رنگ کنسرو جوجه کباب در طی زمان نگهداری تحت شرایط تسریع شده [دوره 39، شماره 1، 1387]
گ
-
گاو آهن برگرداندار
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
گاوآهن مرکب
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
گوجه فرنگی
بررسی تأثیر پیش فرآیند اسمزی بر ویژگی های بافتی و ریزساختاری گوجه فرنگی خشک شده با هوا [دوره 39، شماره 1، 1387]
م
-
مدت زمان سفیدکنی
اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مدلسازی خشک کردن
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مدول الاستیسیته
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مقاومت کششی
مقایسه دو دستگاه گاوآهن مرکب باگاوآهن برگرداندارمرسوم از نظر مقدار توان مصرفی و مقاومت کششی ویژه [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
مقاومت گسیختگی کششی
خواص مکانیکی کششی دانة برنج در رطوبتها و دماهای مختلف خشککردن [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
میوهها
طراحی و ساخت دستگاه اپتوالکترونیک جداساز میوه ها براساس رنگ [دوره 39، شماره 1، 1387]
ن
-
نازل
مطالعه و بررسی پارامترهای موثر بر فرآیند جذب رطوبت در کاه گندم [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
نسبت انرژی
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
و
-
واحد خرد - له کن
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
واحد همزن
اثر سرعت دورانی واحد خرد- له کن و دمای واحد همزن بر کیفیت و کمیت روغن زیتون استحصالی از رقم روغنی [دوره 39، شماره 1، 1387]
-
ورقه پرتقال رقم تامسون
مدلسازی خشک شدن ورقه نازک پرتقال رقم تامسون [دوره 39، شماره 1، 1387]
ی
-
یارانه
نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس) [دوره 39، شماره 1، 1387]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد