نویسنده = مهدی قاسمی ورنامخواستی
تخمین غلظت رسوبات معلق در آب با سامانه ترکیبی نوری – فراصوتی و مدلسازی انفیس

دوره 51، شماره 3، آذر 1399، صفحه 629-641

10.22059/ijbse.2020.298426.665283

علی کیاپی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حسین موسی زاده


ارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روش‌های الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی

دوره 50، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 241-251

10.22059/ijbse.2018.248873.665023

مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ شاهین رفیعی؛ احسان سوند رومی


مطالعه و شبیه‌سازی سینتیک خشک‌شدن ورقه‌های خرما در یک خشک‌کن ترکیبی الکتروهیدرودینامیک- جریان همرفت

دوره 49، شماره 3، آبان 1397، صفحه 489-500

10.22059/ijbse.2018.246556.665013

مهدی کرامت جهرمی؛ سید سعید محتسبی؛ حسین موسی زاده؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ امین نصیری


شبیه سازی عددی تغییرات فشار و سرعت جریان گازهای آلاینده دامداری‌‌ها در بستر بیوفیلتر

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 171-179

10.22059/ijbse.2017.200681.664738

محمد علی اشرف؛ علی ملکی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ فرزاد مهدیه بروجنی


پایش تازگی گوشت قرمز با استفاده از ترکیب طیف‌نگاری دی‌الکتریک و پردازش تصویر

دوره 49، شماره 2، تیر 1397، صفحه 227-236

10.22059/ijbse.2017.237213.664966

امیر علی صادقپور اصفهانی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ بهرام حسین زاده


بررسی تاثیر پاربویلینگ برنج به وسیله امواج مایکروویو بر ضریب تبدیل و درصد برنج سالم

دوره 48، شماره 2، مرداد 1396، صفحه 299-304

10.22059/ijbse.2017.62471

داود قنبریان؛ ماشاالله ولایی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ حمید رضا آقا گل زاده


توسعه و آزمون حسگر دی‌الکتریک استوانه‌ای برای اندازه‌گیری غلظت قند شربت چغندرقند

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 144-137

10.22059/ijbse.2017.61569

حامد خلیلیان؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مجتبی نادری بلداجی؛ سجاد رستمی


تأثیر روشهای مختلف خشک‌کردن بر کمیت و کیفیت اسانس بابونه کبیر (Tanacetum parthenium L.)

دوره 48، شماره 1، اردیبهشت 1396، صفحه 172-165

10.22059/ijbse.2017.61571

حسین شاکری چالشتری؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ علی ملکی؛ عبدالله قاسمی پیربلوطی؛ بهرام حسین زاده سامانی


ساخت و توسعه یک سامانه‌ی ماشین بویایی در ترکیب با روش‌های شناسایی الگو برای تشخیص تقلب فرمالین در شیر خام

دوره 47، شماره 4، بهمن 1395، صفحه 761-770

10.22059/ijbse.2017.60273

مجتبی توحیدی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ وحید غفاری نیا؛ سید سعید محتسبی؛ مجتبی بنیادیان


طبقه‌بندی عسل‌های با منشأ گیاهی مختلف با استفاده از یک سامانه ماشین بویایی

دوره 47، شماره 3، آبان 1395، صفحه 415-423

10.22059/ijbse.2016.59347

محمد حاجی نژاد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ مرتضی آغباشلو


پیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران

دوره 46، شماره 4، دی 1394، صفحه 405-413

10.22059/ijbse.2015.57347

کبری حیدربیگی؛ سید سعید محتسبی؛ شاهین رفیعی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ کرامت اله رضایی؛ ماریا لوز رودریگوز-مندز


مدل‌سازی تشخیص فراصوتی آلودگی پاکت‌های شیر UHT به باکتری Escherichia coli با شبکۀ عصبی مصنوعی

دوره 46، شماره 3، مهر 1394، صفحه 219-227

10.22059/ijbse.2015.56862

وحید محمدی؛ رحیم ابراهیمی؛ مهدی قاسمی‌ورنامخواستی؛ مریم عباس‌والی


ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی

دوره 45، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 1-9

10.22059/ijbse.2014.51285

امین فروغی راد؛ سید سعید محتسبی؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ محمود امید


اثر نوع دستگاه سفیدکن، رقم و مدت زمان سفیدکنی بر درصد شکست،درجه سفیدشدگی و شاخص سفیدشدگی برنج

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

سید مهدی هاشمی نسب؛ سید احمد طباطبایی فر؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی؛ سعید مینایی؛ محمدرضا علیزاده


نسبت انرژی گندم دیم- مطالعه موردی: شهرستان اقلید (فارس)

دوره 39، شماره 1، اسفند 1387

کمیل ملائی؛ علیرضا کیهانی؛ محمود کریمی؛ کامران خیرعلی پور؛ مهدی قاسمی ورنامخواستی