آ
-
آیتی، سید وحید
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
ا
-
احمدى، حجت
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
احمدی چناربن، حسین
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
اسدی، مریم
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
اعلمی، مهران
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
اعلمی، مهران
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
اکرامی، محمد
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
-
اکرم، اسداله
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
الزعبی، ایشام
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
امام جمعه، زهرا
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
-
امام جمعه، زهرا
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
امام جمعه، زهرا
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
امام جمعه، زهرا
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
امید، محمود
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
امینی فر، مهرناز
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
ب
-
باقری، رحمتاله
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
بدیعی، فوژان
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
-
بصیری، علیرضا
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
-
بهرامی، اکبر
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
پ
-
پورمحمدی، کیانا
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
پیغمبردوست، سیدهادی
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
ج
-
جلالی، حسین
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
چ
-
چراغی دهدزی، سیما
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
خ
-
خدائیان، فرامرز
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
خدائیان، فرامرز
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
خمیری، مرتضی
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
خمیری، مرتضی
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
ر
-
رجبى پور، علی
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
رفیعی، شاهین
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
س
-
سبزه پرور، مجید
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
سلیمانی فرد، منصوره
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
سلیمانی فرد، منصوره
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
ش
-
شریفی، محمد
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
ص
-
صادقی، مرتضی
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
صادقی ماهونک، علیرضا
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
صحرایی خوش گردش، علی
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
ف
-
فروغی راد، امین
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
ق
-
قادری، سجاد
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
-
قاسمی ورنامخواستی، مهدی
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
قنبری، وحید
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
ک
-
کاشانی نژاد، مهدی
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
-
کرمی، زهره
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
کرمی مقدم، آرزو
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
گ
-
گلشن تفتی، ابوالفضل
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
-
گلی، سید امیر حسین
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
گنجه، محمد
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
م
-
محتسبی، سید سعید
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
مظاهری کلهرودی، مونا
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
-
معصومی، امیناله
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
موحد، سارا
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
مومکش، شهرام
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
میرزاخانی، مرضیه
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
-
میرزایى، فرهاد
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
میره ای، سید احمد
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
ن
-
نجفیان، گودرز
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
نجفیان، گودرز
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
نصیرپور، علی
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
-
نفر، مریم
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
نورانی، مولود
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
و
-
وفائی، مهرماه
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
ه
-
هاشمی روان، مهناز
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
همدمی، ناصر
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
-
همدمی، ناصر
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
همدمی، ناصر
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
-
همدمی، ناصر
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
ی
-
یاسینی اردکانی، سید علی
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
-
یاسینی اردکانی، سید علی
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
یوسفی، قاسم
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد