آ
-
آب انگور قرمز
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
آنالایزر
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
آنالیز مؤلفههای اصلی
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
آنزیم پلیفنل اکسیداز
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
ا
-
ارزیابی غیرمخرب
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
ازدحام ذرات
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
اسانس
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
-
اسپکتروم مدلسازی
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
استان البرز
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
اسیدیکردن
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
-
الگوریتم
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
انتقال جرم
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
-
انتقال حرارت
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
ب
-
بازجذب آب
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
-
بافت
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
برنامهریزی و زمانبندی
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
بهبود کیفیت
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
بهینهسازی
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
بیاتی
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
بینی الکترونیکی
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
پ
-
پروتئولیز
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
-
پنیر آبنمکی
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
-
پوشش نانوامولسیون بر پایۀ کیتوزان
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
-
پیشتیمار اسمزـفراصوت
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
ت
-
تخمیر قندی
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
-
تسطیح
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
توان تولید گاز
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
ث
-
ثعلب
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
ج
-
جذب روغن
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
ح
-
حداقل مجذور مربعات
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
-
حرارت دهی اهمیک
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
-
حسگرهای گازی
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
خ
-
خازن
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
خواص ضد میکروبی
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
خواص فیزیکی و مکانیکی
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
د
-
دانسیتۀ نان
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
-
دانک کفیر
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
درصد جذب آب
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
ر
-
رئولوژی خمیر
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
رئولوژی خمیر
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
رازیانه
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
-
رسیدن تسریعشده
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
-
رنگ
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
روش سطح پاسخ
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
روغن سویا
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
ز
-
زندهمانی مخمر
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
ژ
-
ژل آلژینات سدیم
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
ژنتیک
بهینهسازى حجم عملیات تسطیح اراضى به روش حداقل مربعات و مقایسه با الگوریتم ژنتیک والگوریتم بهینهسازی ازدحام ذرات [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 105-112]
س
-
سختی
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
-
سفتی بافت
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
-
سیبزمینی
بررسی تغییرات ویژگیهای کیفی خلال سیبزمینی طی خشککردن مقدماتی و پایان سرخکردن [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 73-79]
-
سیب گلاب کهنز
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
ش
-
شاخصهای رنگ
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
-
شبکۀ پرت
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
شبکۀ عصبی مصنوعی
ارزیابی غیرمخرب کیفیت کیوی رقم ابوت با استفاده از بینی الکترونیکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 1-9]
-
شدت تنفس
تأثیر پوشش نانوامولسیون حاوی کیتوزان بر افزایش ماندگاری سیب گلاب رقم گلاب کهنز در مدت انبارداری [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 113-120]
-
شکنندگی
اثر رسیدن تسریعشده با پروتئاز کپسوله و لیپاز بر بافت پنیر آبنمکی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 37-43]
ض
-
ضد اکساینده
بررسی ویژگیهای ضد اکسایشی اسانس دانۀ رازیانه (Foeniculum vulgare)و تأثیر آن بر پایداری اکسایشی روغن سویا [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 131-139]
ع
-
عصارۀ پوست انار
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
غ
-
غیرفعالسازی ساکارومیسس سرویزیه
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
ف
-
فاز جامدـمایع
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
-
فرایند فراصوت
بررسی اثر فرایند اولتراسوند بر غیر فعالسازی مخمر ساکارومیسس سرویزیه در آب انگور قرمز با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 53-59]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
فیلم خوراکی
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
-
فیلم خوراکی
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
ک
-
کازئینات سدیم
بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی، ممانعتکنندگی، و ضد میکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی عصارۀ پوست انار [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 121-130]
-
کدو
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
-
کربوکسیمتیل سلولز
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
کفیران و زانتان
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
گ
-
گندم
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
گوار
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
گیلاس سیاه
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
ل
-
لیپولیز
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
م
-
مدل ریاضی
مدلسازی پدیده های درگیر در رسیدن پنیر سفید تولیدشده به روش فراپالایش پس از نمکپاشی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 61-72]
-
مدلسازی
مدلسازی و بهینهسازی اثر پیشتیمار اسمزـفراصوت و خشککردن تکمیلی هوای داغ روی گیلاس سیاه [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 141-151]
-
مدلسازی
شبیهسازی و مدلسازی 3بعدی فرایند حرارتدهی اهمیک در سیستم غذایی دو فازی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 161-167]
-
مقاومت اسیدی
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
-
مقاومت صفراوی
توانایی تولید اسید و تحمل به اسید و نمکهای صفراوی در لاکتوباسیلهای جداشده از خمیرترشهای سنتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 23-30]
-
مکانیزاسیون کشاورزی
برنامهریزی و زمانبندی پروژۀ مکانیزاسیون تولید جو با استفاده از مدل شبکهای پرت: مطالعۀ موردی استان البرز [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 11-22]
-
مولد تابع
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
میکروسکوپ الکترونی روبشی
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
ن
-
نان بربری
ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 169-177]
-
نان چاپاتی
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
نان حجیم
تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگیهای خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 153-159]
-
نان سنگک
اثر پیشتخمیر و دمای انجماد خمیر نان سنگک بر فعالیت مخمر و حجم نان سنگک [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 81-87]
-
نسبت انحراف استاندارد
اندازهگیری رطوبت خرما با روش غیر مخرب دیالکتریک [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 97-104]
-
نفوذپذیری به بخار آب
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
و
-
ویژگیهای ارگانولپتیکی
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
ویژگیهای رئولوژیکی
تأثیر صمغهای گوار و کربوکسیمتیل سلولز بر ویژگیهای شیمیایی، رئولوژیکی، ارگانولپتیکی، و بیاتی نان چاپاتی [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 31-36]
-
ویژگیهای مکانیکی
خواص فیزیکی و مکانیکی فیلم زیستتخریبپذیر خوراکی حاصل از ثعلب [دوره 45، شماره 1، 1393، صفحه 45-51]
ه
-
همزدن
تأثیر سرعت همزدن و دمای آب بر ویژگیهای کدوی خشک شده طی فرآیند بازجذب آب [دوره 45، شماره 2، 1393، صفحه 89-96]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد