نویسنده = Faramarz Khodaeian
تعداد مقالات: 13
1. بهینه‌سازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 793-804

10.22059/ijbse.2021.297320.665272

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ زینب موسوی؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


2. بهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن

دوره 51، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 445-454

10.22059/ijbse.2020.294150.665251

مهدی رضایی؛ فرامرز خدائیان؛ سیدسعید حسینی؛ میلاد کاظمی


4. تهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستال‌سلولز

دوره 50، شماره 1، بهار 1398، صفحه 179-190

10.22059/ijbse.2018.229319.664918

شیدا حجازی؛ سید هادی رضوی؛ معظمه کردجزی؛ فرامرز خدائیان


6. بهینه‌سازی تولید دکستران توسط لوکونوستوک مزنتروئیدس و نقش هم‎افزایی لاکتوکوکوس لاکتیس در تولید آن در نوشیدنی لبنی تخمیری

دوره 48، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 399-406

10.22059/ijbse.2017.63805

فریبرز آقاجان پور وشکی؛ سید هادی رضوی؛ فرامرز خدائیان چگنی؛ زینب السادات ابراهیم زاده موسوی


7. بهینه سازی تولید بیوپلیمر پولولان توسط Aureobasidium pullulans از ضایعات انار

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 319-327

10.22059/ijbse.2017.232470.664935

حمیرا میرزایی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد جوان نیکخواه


8. بهینه سازی شرایط محیطی تولید بیوپلیمر کفیران توسط Lactobacillus kefiranofaciens با استفاده از روش سطح پاسخ

دوره 48، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 329-336

10.22059/ijbse.2017.122242.664598

سحر زنگنه؛ فرامرز خدائیان؛ سید هادی رضوی؛ محمدرضا نقوی


9. اثر نانوذرات رس بر خواص ساختاری و حرارتی فیلم‌های نانوبیوپلیمری بر پایه کفیران

دوره 47، شماره 3، پاییز 1395، صفحه 441-449

10.22059/ijbse.2016.59350

فرامرز خدائیان؛ سهیلا اسمی؛ سید سعید حسینی


10. اثر شرایط استخراج اسیدی بر بازده و ویژگی‌های کیفی پکتین حاصل از پوست نارنج

دوره 47، شماره 2، تابستان 1395، صفحه 231-242

10.22059/ijbse.2016.58773

سید سعید حسینی؛ فرامرز خدائیان؛ محمد سعید یارمند


11. اثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی

دوره 46، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 147-155

10.22059/ijbse.2015.55672

مسعود دهخدا؛ فرامرز خدائیان؛ سارا موحد


12. تأثیر کفیران و زانتان بر ویژگی‏های خمیر و کیفیت نان حجیم فرانسوی

دوره 45، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 153-159

10.22059/ijbse.2014.52643

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ مرتضی خمیری


13. ارزیابی ویژگی های رئولوژیکی خمیر و عمر انباری نان بربری حاوی هیدروکلوئید آلژینات سدیم

دوره 45، شماره 2، پاییز 1393، صفحه 169-177

10.22059/ijbse.2014.52647

منصوره سلیمانی فرد؛ مهران اعلمی؛ فرامرز خدائیان؛ گودرز نجفیان؛ مرتضی خمیری