آزرم، حسن شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
آغباشلو، مرتضی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
آغباشلو، مرتضی ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
ا
احمدی، حجت پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
احمدی، محمد مهدی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
اردبیلچی مرند، سینا بررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
اسدی الموتی، علی پیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
اسمعیلی، محسن بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
اکرم، اسداله بررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
اکرم، اسداله انتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
اکرم، اسداله بررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
الماسی، هادی بررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
امیری چایجان، رضا بهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
ب
بدبدک، صمد نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
بنان، اشکان توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقهبندی هوشمند گونههای ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
بهرامی، مصطفی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
بهروزی خزاعی، ناصر توسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
بهلول داننده، ندا بررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
بی باک، فاطمه بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
ت
تاکی، مرتضی کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
توکلی، نجمه بررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
ج
جایاس، دیگویر پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
جوانمرد داخلی، مجید تاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
جوان نیکخواه، محمد پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
جوینده، حسین ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
ح
حاجی احمد، علی ارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
حجتی، محمد ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
حسین پور، سلیمان مدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
حسین پور، سلیمان بهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
حسین پور زرنق، محمد طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
حسینی، ابراهیم هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
حصاری، جواد مروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
حیدری، پارسا ارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
خ
خسروانی مقدم، عرفان بهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
خوش تقاضا، محمدهادی طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
خیرعلی پور، کامران پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
د
درویشی، حسین توسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
ر
راوش، نگار مروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
رجبیپور، علی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
رحمانی، انوشه تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
رشیدی، لادن تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
رشیدی، لادن بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
رضوی، سید محمد علی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
رفیعی، شاهین ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
رفیعی، شاهین پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
رفیعی، شاهین مدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
سبزواری، معصومه توسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
سجادی، سید جواد مدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
سلیمانی، محسن بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
سلیمانی، محسن بررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
سهرابی، ابراهیم اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
سودمندمقدم، شمسی بررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
سیلیوریو، کالیرامش پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
ش
شریفان، انوشه هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
شریف نسب، هومن بهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
شریفی، محمد بررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
شریفی، محمد بهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
شریفی، محمد بررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
شعبانی، زینب ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
شیخ داوودی، محمد جواد بررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
ص
صادقی، رضا پیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
صرامی، شهریار طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
ط
طاهری گراوند، امین توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقهبندی هوشمند گونههای ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
طباطبائی، میثم امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
طباطبایی کلور، رضا بررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
ع
عباسی، حبیب اله بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
عرب حسینی، اکبر پیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
عزیزی، فاطمه بررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
عزیزی، محمد حسین بهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
عزیزی، مونا هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
عساکره، عباس بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
علایی، بهنام بهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
علیزاده، بهروز شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
علیزاده، بهروز بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
غ
غیبی، سیامک تاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
ف
فارسیجانی، احسان ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
فرمانی، بیوک آقا نقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
فرهادی، روح اله کاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
فرهمندفر، رضا اثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
فرهمندفر، رضا بررسی تغییرات شاخصهای شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
ق
قاسمی، پریسا بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
قبادیان، برات ارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
قربانی، مرضیه پیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
قرگوزلو، جعفر تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
قنبریان، داود توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
قوامی، عبدالله هیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
ک
کاشانی نژاد، مرتضی مدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
کرمانی، علی ماشاءاله طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
کریمی، صفورا بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
کریمی، لیلا تولید ماست کمچرب فراسودمند غنیشده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
کسایی پور، سیاوش ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
کلانتری، داود انتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
کیانمهر، محمدحسین پیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
کیانی، حسین بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
کیهانی، علیرضا امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
ل
لایقی نیا، نرگس بررسی انتقال جرم و سینتیک خشک کردن موسیر به روش مایکرویو [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 1-12]
لقمانپور زرینی، رسول انتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
م
مافی، حسین طراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
مبلی، حسین ساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
متولی، علی بررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
محبوب ینگجه، هوشنگ طراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
محمودی، احسان بررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
مرتضی پور، حمید ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
مردانی کرانی، عارف طراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
معصوم نیا، علی بررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
معمار دستجردی، رسول ارزیابی عملکرد ماشین خرمنکوب خرفه در مقیاس آزمایشگاهی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 107-117]
ملاپور، سامان انتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
ملک جانی، نرجس تاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
ملیحی پور، علی پردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
منافی دیزج یکان، مهناز تولید ماست کمچرب فراسودمند غنیشده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
منجزی، نسیم بررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
مهارلویی، محمدمهدی ساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
مهدویان، علیرضا طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
مهرنیا، محمدامین ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
مولائی، سینا بررسی تغییرات شاخصهای شیمیایی اکسیداسیون روغن آفتابگردان حاوی اسانس رزماری طی انبارداری تسریع شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 469-485]
مومنیان، کسری بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
میرزابه، امیرحسین ارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
میرزایی، عباس شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
مینایی، سعید طراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
مینایی، سعید طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
ن
نادری بلداجی، مجتبی توسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
نامداری، مجید ارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
نصیری، امین توسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقهبندی هوشمند گونههای ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
نوجوان، مهدی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
نوری، نرگس بررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
نوشاد، محمد ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
نوشاد، محمد شناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
نوشاد، محمد بررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
و
ویسکرمی، مرضیه ویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
ه
هماپور، مسعود تغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
هماپور، مسعود بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد