آ
-
آبگیری اسمزی
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
-
آسیابکردن
طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
-
آسیبدیدگی میوه
طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
-
آنتوسیانین
اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
-
آنزیم پکتینکس
اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
ا
-
اتانول
چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
-
اختناق دریاچهای
ارزیابی شاخصهای انرژی و زیستمحیطی کشت سیبزمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدونشهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
-
ارتعاشات
اثر ارتعاشات شبیهسازیشدۀ حملونقل بر درصد جوجهدرآوری تخممرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
-
ارزیابی غیرمخرب
ارزیابی غیرمخرب تازگی تخممرغ با طیفسنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
-
اسیدیته
تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
-
اکستروژن
بهینهسازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
-
الکترود صفحهای
طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
-
امپدانس الکتریکی میوه
طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
-
انرژی
چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
-
انرژی ویژه
بهینهسازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
-
انفیس
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن لایۀ نازک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بهکمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبیـفازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
ب
-
بهینهسازی
بهینهسازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
-
بیوگاز
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
پ
-
پارامترهای رنگی
اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
-
پردازش تصویر
کاربرد شبکههای هوش مصنوعی و استنتاج عصبی فازی تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
-
پلت
بهینهسازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
-
پلیاتیلن ترفتالات
کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
-
پوستکن کنجد
طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
-
پوستگیری
تأثیر روشهای گوناگون پوستگیری بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]
-
پوشش پلهای
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هواگرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
-
پوشش خوراکی
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
-
پیشتیمار
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
ت
-
تجزیۀ بیولوژیکی
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
-
تخممرغ
اثر ارتعاشات شبیهسازیشدۀ حملونقل بر درصد جوجهدرآوری تخممرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
-
توتفرنگی
تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
ج
-
جاذب فلزی متخلخل
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هواگرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
-
جذب
کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
-
جمعکنندۀ خورشیدی هوایی تخت
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هواگرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
-
جوانهزنی
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
-
جوجهدرآوری
اثر ارتعاشات شبیهسازیشدۀ حملونقل بر درصد جوجهدرآوری تخممرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
چ
-
چای سبز
کاربرد شبکههای هوش مصنوعی و استنتاج عصبی فازی تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
-
چرخۀ زندگی
ارزیابی شاخصهای انرژی و زیستمحیطی کشت سیبزمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدونشهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
-
چروکیدگی
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
ح
-
حملونقل
اثر ارتعاشات شبیهسازیشدۀ حملونقل بر درصد جوجهدرآوری تخممرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
خ
-
خالصسازی
تأثیر روشهای گوناگون پوستگیری بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]
-
خشکشدن
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن لایۀ نازک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بهکمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبیـفازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
-
خشککردن
بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هواگرمکن خورشیدی با پوشش پلهای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
-
خشککردن
کاربرد شبکههای هوش مصنوعی و استنتاج عصبی فازی تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
د
-
دستهبندی شبکهای
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن لایۀ نازک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بهکمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبیـفازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
-
دستهبندی کاهشی
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن لایۀ نازک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بهکمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبیـفازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
-
دوغ
کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
ر
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
-
روش غیرمخرب
طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیرتماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
-
ریزاستخراج مایعـمایعپخشی
کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
-
ریزساختار میکروسکوپی
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
ز
-
زانتان
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
س
-
سفتی
تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
-
سلیاک
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
-
سیبزمینی
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
ش
-
شاخصهای کیفیت و تازگی تخممرغ
ارزیابی غیرمخرب تازگی تخممرغ با طیفسنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
-
شبیهسازی
اثر ارتعاشات شبیهسازیشدۀ حملونقل بر درصد جوجهدرآوری تخممرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
-
شدت رنگ
تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
ص
-
صمغ لوبیای خرنوب
تأثیر روشهای گوناگون پوستگیری بر برخی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]
ض
-
ضایعات کشاورزی
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
-
ضریب اصطکاک ایستایی
تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توتفرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
ف
-
فراوری کنجد
طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
ق
-
قند کاهیده
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
ک
-
کربوکسی متیل سلولز
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
-
کشاورزی دقیق
طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیرتماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
-
کلروپروفام
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
-
کنجد
طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
-
کود گوسفندی
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
-
کیک
ارزیابی ویژگیهای شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیکهای بدون گلوتن حاوی صمغهای زانتان و کربوکسی متیل سلولز [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
گ
-
گرمایش جهانی
ارزیابی شاخصهای انرژی و زیستمحیطی کشت سیبزمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدونشهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
-
گلبرگ زعفران
اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
م
-
ماشینهای برداشت
طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیرتماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
-
متابیسولفیت سدیم
اثر کاربرد محلولهای گوگرددار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگهای زعفران و مقایسۀ آنها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
-
مدیریت
چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
-
مسمومیت انسانها
ارزیابی شاخصهای انرژی و زیستمحیطی کشت سیبزمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدونشهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
-
مصرف انرژی
ارزیابی شاخصهای انرژی و زیستمحیطی کشت سیبزمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدونشهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
-
مقاومت الکتریکی میوه
طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
-
منتول
کاربرد روش ریزاستخراج مایعـمایعپخشی در اندازهگیری میزان جذب منتول از دوغ به بطریهای پلیاتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
-
میکروکنترلر
طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیرتماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
-
میوۀ "به"
تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگیهای حسی میوۀ "به" پیشتیمارشده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
ن
-
ناحیۀ طیفی تأثیرگذار
ارزیابی غیرمخرب تازگی تخممرغ با طیفسنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
-
نانورس
مقایسۀ ریزساختار، توپوگرافی و آبدوستی سطحی فیلمهای آلیاژی نشاستهـپلیوینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
-
نانوکریستال سلولز
مقایسۀ ریزساختار، توپوگرافی و آبدوستی سطحی فیلمهای آلیاژی نشاستهـپلیوینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
-
نسبت کربن به نیتروژن
بررسی اثر پیشتیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
-
نشاسته
مقایسۀ ریزساختار، توپوگرافی و آبدوستی سطحی فیلمهای آلیاژی نشاستهـپلیوینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
-
نعناع فلفلی
شبیهسازی مدل سینتیک خشکشدن لایۀ نازک نعناع فلفلی (Mentha piperita L.) بهکمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبیـفازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
-
نگهداری
تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیبزمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
-
نگهداری سیب
طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازهگیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
-
نیشکر
چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
ه
-
هوش مصنوعی
کاربرد شبکههای هوش مصنوعی و استنتاج عصبی فازی تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد