آلودگی قارچیپردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
آنالیز مطلوبیتپیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
آنتوسیانیننقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
آنتی بیوتیکمروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
ا
اپن فومبررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
اتمسفر اصلاح شدهبررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
اتومایزرانتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
ارزش حرارتیبررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
ارزش خالص فعلی امکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
ارزیابی چرخهی زندگیبررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
ارزیابی حسیبررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
ارزیابی عملکردطراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
ازنکافتپیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
اسانساثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
اسانس دارچینبررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
استخراج پروتئینطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
استخر خورشیدیساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
استرول هابررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
اطلاعرسانیارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
اکسرژیامکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
اکسرژیساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
اکسیدهای نیتروژنارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
اکسیژن خواهی شیمیاییبررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
الکترواستاتیکارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
الگوریتم ژنتیکمدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
الگوریتم شبیه سازی تبریدبهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
المان محدودمدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
انباره خاکطراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
انرژیبررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
انرژی مصرفیبررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
انرژی مصرفی کلبهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
انرژیهای تجدید پذیرساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
اولترافیلتراسیونمدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
بار میکروبیتاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
بازاریابیشناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
بازده الکتریکیساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
بازده انرژیکاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
بافتبررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
باقیماندههای داروییمروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
برس استوانهایساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
برش دقیقطراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
برهمکنش ماشین و خاکتوسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
بره مومتاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
بهینه سازیطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
بوامترطراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
بینایی ماشینطراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
بینایی ماشینتوسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
بیواتانولامکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
پ
پارامترهای چابکیبررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
پارامترهای خاکطراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
پالس الکتریکیطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
پپتید زیست فعالهیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
پردازش تصویرپردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
پردازش تصویرارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
پروتئین آب پنیرویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
پستهپردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
پنیر آنالوگویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
پوشش خوراکیبررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
ت
تئوری بنیانیشناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
تحلیل سلسله مراتبیانتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
تخممرغمروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
تخممرغبررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
تراکتورارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
ترکیبات فنلی کلتاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
ترکیبات فنولیکبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
تصویر برداری حرارتیارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
تعاونی کمباین دارانبررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
تغییرات کلی رنگبهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
جامدات فراربررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
چ
چگالی توانتوسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
خ
خانه کیفیتارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
خانواده کپورماهیانتوسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقهبندی هوشمند گونههای ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
خشک کردناثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
خواص آنتی اکسیدانیهیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
د
داکوتابررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
دوره رسیدگیتغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
رضایتمندیارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
رقابتارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
روش تاپسیسبررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
روش سطح پاسخپیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
روشهای استخراجتاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
روغن زیتون بکرتغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
روغن زیتون بکربررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
ز
زمان انجام عملیاتبررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
زمان برداشتتغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
زمان فرآیند تغلیظبهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
زنجیره تأمین پایدارشناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
زنجیره توزیعبررسی و رتبهبندی پارامترهای چابکی زنجیره توزیع تعاونی کمباینداران استان فارس با استفاده از رویکرد تاپسیس [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 409-420]
زیتونتغییرات فیزیکی میوه زیتون و ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی روغن زیتون فرابکر رقم روغنی کشت داده شده در استان گلستان طی دوره رسیدگی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 95-106]
س
سامانه های پیچیدهبهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
سبزیطراحی و ساخت دستگاه برش دقیق ساقه سبزیهای خوراکی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 301-309]
سرعت حدارزیابی سه روش برای جداسازی دانههای کدو [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 223-236]
سطح پاسخطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه میدان الکتریکی ضربانی برای فرآوری مواد غذایی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 513-527]
سمپاشانتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
سموم شیمیاییبررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
سوخت دیسترولارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
ش
شارمدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
شار تراوهنقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
شبکه عصبی مصنوعیمدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
شفافیتنقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
شیرابه ذرتویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
شیر خامتاثیر عصاره آبی بره موم حاصل از روشهای مختلف استخراج بهعنوان نگهدارنده طبیعی در شیر خام [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 211-221]
شیرشترمدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
شیر و فرآوردههای شیرمروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
ص
صنعت طیوربهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
صنعت لجستیکشناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
ط
طبقهبندیتوسعه الگوریتم یادگیری عمیق به منظور تشخیص و طبقهبندی هوشمند گونههای ماهی کپور [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 391-407]
طراحی و ساختطراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
ع
عملکرد و آلایندگیارزیابی عملکرد و آلایندگی موتور تحت تاثیر سوخت دیسترول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 329-343]
غ
غلظت گرد و غبارساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
ف
فتوولتائیکامکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
فرآوری پس از برداشتطراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
فرآیند غشایینقش فرآیند اولترافیلتراسیون در شفافسازی آب انار: شاخصهای کیفی و رئولوژیکی و ترکیبات زیست فعال [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 599-611]
فراپالودهویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
فراصوتبررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
فروسنج مخروطیتوسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
فسفربررسی اثرات توأمان مواد تلقیحی و دما بر میزان تولید زیستگاز از پساب صنایع لبنی در فرآیند هضم بیهوازی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 79-93]
فعالیت آنتی اکسیدانیاثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
فناوری تصویربرداری فراطیفیپردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
فندقطراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
فندق شکنطراحی، ساخت و ارزیابی عملکرد دستگاه فندقشکن مخروطی [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 549-565]
فیلم فعالبررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
ک
کارخانه انرژی خالص صفرامکانسنجی فنی و اقتصادی دستیابی به اهداف مختلف انرژی خالص صفر در کارخانه تولید بیواتانول [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 253-270]
کاه گندمپیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
کروماتوگرافی گازیاثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
کم چربتولید ماست کمچرب فراسودمند غنیشده با ایزوله پروتئین سویا [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 585-598]
کنترل توان مایکروویوتوسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
کنترل رهایشبررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
کنسانترهبهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
کنسانتره پروتئین شیرویژگیهای رئولوژیکی و میکروبی پنیر شبهلبنی تهیه شده از ذرت شیرین حاوی کنسانترههای پروتئینی آبپنیر و شیر [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 183-195]
کود ارگانیکبررسی مصرف انرژی و آلایندههای زیستمحیطی در تولید کدوحلوایی (مطالعهی موردی: شهرستان بروجرد) [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 27-36]
کیفیتبررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
کیفیتتوسعه خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم با سامانه کنترل چگالی توان برای مدلسازی سینتیک خشک شدن برگه موز [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 567-584]
گ
گلابیبررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
گوشت مرغشناسایی موانع و مشکلات زنجیره تأمین پایدار صنعت غذایی گوشت مرغ با استفاده از تئوری بنیانی [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 271-285]
گوشت و فرآوردههای گوشتیمروری بر باقیماندههای دارویی در مواد غذایی با منشاء دامی و اثر فرآیندهای مختلف بر پایداری آنها [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 147-168]
لیکوپنبهینهسازی عملکرد دستگاه امواج فراصوت-حرارتی تحت شرایط خلاء در فرآیند تغلیظ آب هندوانه [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 55-65]
لیگنینزداییپیشفرآوری ازنکافت کاه گندم با هدف بهبود لیگنینزدایی: استفاده از روش سطح پاسخ برای مدلسازی و بهینه-سازی فرآیند [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 37-53]
م
ماده شویندهساخت و توسعه ماشین مکانیکی تمیزکنندهی سطح آرایههای فتوولتائیک [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 287-299]
ماهی سفیدهیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]
محاسبات انرژیساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
محصولات کم چرببررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
مدل اجزا گسستهتوسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
مدل اعتبارسنجی تقاطعیکاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
مدلسازی ریاضیمدلسازی ریاضی ترانزیستور اثر میدان حساس یونی و بهینهسازی بر پایه شبیهسازی و فرامدل برای تشخیص آفلاتوکسین B1 [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 131-145]
مدلسازی سینتیکیمدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
مدلسازی عددیبررسی مدل عددی فرایند رفع انجماد سفیده تخممرغ به کمک فراصوت [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 499-512]
مدیریتبهینهسازی عوامل مؤثر در پرورش جوجه گوشتی با استفاده از تلفیق سامانه ماهالانوبیس – تاگوچی و الگوریتم شبیهسازی تبرید [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 169-182]
مدیریت دانشارزیابی خواستههای مشتریان و تبدیل آنها به الزامات فنی در شرکت خدمات مکانیزاسیون کشاورزی با روش توسعه عملکرد کیفی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 345-361]
مرحله آلودگیپردازش تصاویر فراطیفی به منظور تشخیص آلودگی مغز پسته به دو جدایه KK11 و R5 قارچ Aspergillus flavus [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 13-25]
مرکباتاثر خشک کردن مایکرویو و آون بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و آنتیاکسیدانی پوست پرتقال سانگین [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 67-77]
مرکباتانتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
معادله بکرطراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
معادله فشار-نشستطراحی و ساخت یک بوامتر اندازهگیری مشخصات تغییر شکل خاک [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 487-498]
مقاومت هیدرولیکیمدلسازی سینتیکی شار و مقاومت هیدرولیکی کل فرآیند اولترافیلتراسیون شیرشتر: بررسی اثر دما و اختلاف فشار در عرض غشاء [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 435-450]
مواد تغییر فاز دهندهساخت استخر خورشیدی و ارزیابی عملکرد آن با استفاده از مواد تغییر فاز دهنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 529-548]
مواد جامد محلولبررسی اثر هم افزایی پوششهای خوراکی و اتمسفر اصلاح شده بر خصوصیات کیفی و ماندگاری گلابی [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 421-434]
مومبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن زیتون فرابکر استحصال شده از رقم کرونائیکی استان گلستان طی انبارداری [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 311-328]
ن
نانو فیبر کیتوزانبررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
نرم افزارانتخاب مناسبترین نوع سمپاش در باغات مرکبات استان مازندران با استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی [دوره 52، شماره 1، 1400، صفحه 119-129]
نشاستهبررسی نرخ رهایش و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی فیلم نشاسته حاوی اسانس دارچین و نانوفیبر کیتوزان [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 251-237]
نیشکربررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
و
واسنجیتوسعه و واسنجی یک مدل اجزا گسسته آزمون فروسنجی در خاک چسبنده [دوره 52، شماره 4، 1400، صفحه 613-633]
ویژگی های شیمیاییبررسی استفاده از ژل کمپلکس ایزوله پروتئین سویا-نانو فیبر سلولز به عنوان مقلد چربی در تولید سس مایونز کمچرب [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 363-377]
ه
هزینهبررسی راهبرد برونسپاری عملیات تهیهزمین برای کشت نیشکر (مطالعه موردی: شرکتهای کشت و صنعت دعبل خزاعی و امیرکبیر) [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 451-468]
هوش مصنوعیکاربرد مدلهای شبکه عصبی مصنوعی (MLP و RBF) و ماشین بردار پشتیبان (SVM) به منظور تخمین میزان سایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت در ایران [دوره 52، شماره 2، 1400، صفحه 197-209]
هیدرولیز آنزیمیهیدرولیز آنزیمی امعا و احشا ماهی سفید دریای خزر(Caspian kutum) و بررسی خواص آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده [دوره 52، شماره 3، 1400، صفحه 379-390]