نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبگیری اسمزی تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
  • آسیاب‌کردن طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
  • آسیب‏دیدگی میوه طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
  • آنتوسیانین اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
  • آنزیم پکتینکس اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]

ا

  • اتانول چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
  • اختناق دریاچه‏ای ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
  • ارتعاشات اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
  • ارزیابی غیرمخرب ارزیابی غیرمخرب تازگی تخم‏مرغ با طیف‏سنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
  • اسیدیته تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
  • اکستروژن بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
  • الکترود صفحه‏ای طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
  • امپدانس الکتریکی میوه طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
  • انرژی چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
  • انرژی ویژه بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
  • انفیس شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]

ب

  • بهینه‌سازی بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
  • بیوگاز بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]

پ

  • پارامترهای رنگی اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
  • پردازش تصویر کاربرد شبکه‏های هوش مصنوعی و استنتاج عصبی‌ فازی‌ تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
  • پلت بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
  • پلی‌اتیلن ترفتالات کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
  • پوست‌کن کنجد طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
  • پوست‏گیری تأثیر روش‏های گوناگون پوست‏گیری بر برخی ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]
  • پوشش پله‏ای بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هوا‌گرم‏کن خورشیدی با پوشش پله‏ای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
  • پوشش خوراکی تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]
  • پیش‌تیمار بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]

ت

  • تجزیۀ بیولوژیکی بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
  • تخم‌مرغ اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
  • توت‌فرنگی تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]

ج

  • جاذب فلزی متخلخل بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هوا‌گرم‏کن خورشیدی با پوشش پله‏ای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
  • جذب کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
  • جمع‏کنندۀ خورشیدی هوایی تخت بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هوا‌گرم‏کن خورشیدی با پوشش پله‏ای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
  • جوانه‌زنی تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
  • جوجه‌درآوری اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]

چ

  • چای سبز کاربرد شبکه‏های هوش مصنوعی و استنتاج عصبی‌ فازی‌ تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]
  • چرخۀ زندگی ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
  • چروکیدگی تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]

ح

  • حمل‌ونقل اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]

خ

  • خالص‌سازی تأثیر روش‏های گوناگون پوست‏گیری بر برخی ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]
  • خشک‌شدن شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
  • خشک‌کردن بررسی اثر تخلخل جاذب مشبک بر کارایی هوا‌گرم‏کن خورشیدی با پوشش پله‏ای از شیشه [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 113-118]
  • خشک‏کردن کاربرد شبکه‏های هوش مصنوعی و استنتاج عصبی‌ فازی‌ تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]

د

  • دسته‌بندی شبکه‌ای شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
  • دسته‌بندی کاهشی شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
  • دوغ کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]

ر

  • روش سطح پاسخ بهینه‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌سازی مصرف انرژی ویژه در فرایند اکستروژن کود کمپوست به روش سطح پاسخ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 45-56]
  • روش غیرمخرب طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیر‎تماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
  • ریز‌استخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
  • ریزساختار میکروسکوپی تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]

ز

  • زانتان ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏ [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]

س

  • سفتی تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]
  • سلیاک ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏ [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
  • سیب‌زمینی تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]

ش

  • شاخص‏های کیفیت و تازگی تخم‏مرغ ارزیابی غیرمخرب تازگی تخم‏مرغ با طیف‏سنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
  • شبیه‌سازی اثر ارتعاشات شبیه‌سازی‌شدۀ حمل‌و‌نقل بر درصد جوجه‌درآوری تخم‌مرغ [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 27-34]
  • شدت رنگ تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]

ص

  • صمغ لوبیای خرنوب تأثیر روش‏های گوناگون پوست‏گیری بر برخی ویژگی‏های فیزیکی و شیمیایی صمغ لوبیای خرنوب ایرانی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 165-172]

ض

  • ضایعات کشاورزی بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
  • ضریب اصطکاک ایستایی تعیین برخی خصوصیات فیزیکی میوه توت‌فرنگی (رقم سلوا) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 1-8]

ف

  • فراوری کنجد طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]

ق

  • قند کاهیده تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]

ک

  • کربوکسی متیل سلولز ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏ [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]
  • کشاورزی دقیق طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیر‎تماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
  • کلروپروفام تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
  • کنجد طراحی، ساخت و ارزیابی پوست کن پیوسته کنجد [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 119-124]
  • کود گوسفندی بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
  • کیک ارزیابی ویژگی‌های شیمیایی، بیاتی، و ارگانولپتیکی کیک‌های بدون گلوتن حاوی صمغ‌های زانتان و کربوکسی متیل سلولز‏ [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 173-178]

گ

  • گرمایش جهانی ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
  • گلبرگ زعفران اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]

م

  • ماشین‎های برداشت طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیر‎تماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
  • متابی‌سولفیت سدیم اثر کاربرد محلول‌های گوگرد‌دار یا آنزیمی برای استخراج و شناسایی آنتوسیانین گلبرگ‌های زعفران و مقایسۀ آن‌ها با روش استحصال الکلی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 179-191]
  • مدیریت چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]
  • مسمومیت انسان‏ها ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
  • مصرف انرژی ارزیابی شاخص‏های انرژی و زیست‏محیطی کشت سیب‏زمینی با رویکرد چرخۀ زندگی: مطالعۀ موردی شهرستان فریدون‏شهر در استان اصفهان [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 57-66]
  • مقاومت الکتریکی میوه طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
  • منتول کاربرد روش ریزاستخراج مایع‌ـ‌مایع‌پخشی در اندازه‌گیری میزان جذب منتول از دوغ به بطری‌های پلی‌اتیلن ترفتالات [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 77-85]
  • میکروکنترلر طراحی، ساخت، و واسنجی ابزاری غیر‎تماسی برای تخمین تراکم محصول با استفاده از پرتو لیزر [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 9-16]
  • میوۀ "به" تأثیر آبگیری اسمزی بر ریزساختار، چروکیدگی، جذب مجدد آب، و ویژگی‌های حسی میوۀ "به" پیش‌تیمار‌شده با پوشش خوراکی فعال [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 143-153]

ن

  • ناحیۀ طیفی تأثیرگذار ارزیابی غیرمخرب تازگی تخم‏مرغ با طیف‏سنجی UV-IR و تعیین تأثیرگذارترین ناحیۀ طیفی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 101-112]
  • نانورس مقایسۀ ریز‌ساختار، توپوگرافی و آب‌دوستی سطحی فیلم‌های آلیاژی نشاسته‌ـ‌پلی‌وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
  • نانوکریستال سلولز مقایسۀ ریز‌ساختار، توپوگرافی و آب‌دوستی سطحی فیلم‌های آلیاژی نشاسته‌ـ‌پلی‌وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
  • نسبت کربن به نیتروژن بررسی اثر پیش‌تیمار شیمیایی کاه برنج با آمونیاک، اوره، و سود بر تولید بیوگاز [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 67-75]
  • نشاسته مقایسۀ ریز‌ساختار، توپوگرافی و آب‌دوستی سطحی فیلم‌های آلیاژی نشاسته‌ـ‌پلی‌وینیل الکل حاوی نانوکریستال سلولز و نانورس [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 78-100]
  • نعناع فلفلی شبیه‌سازی مدل سینتیک خشک‌شدن لایۀ نازک نعناع‌ فلفلی (Mentha piperita L.) به‌کمک سامانۀ استنتاج تطبیقی عصبی‌ـ‌فازی(Anfis) [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 35-43]
  • نگهداری تأثیر مصرف کلروپروفام بر تغییرات غدۀ سیب‌زمینی در طول دورۀ انبارداری [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 155-164]
  • نگهداری سیب طراحی، ساخت، و ارزیابی دستگاه اندازه‏گیری مقاومت و امپدانس الکتریکی میوه [دوره 44، شماره 1، 1392، صفحه 17-25]
  • نیشکر چرخۀ کامل انرژی در تولید اتانول از ملاس نیشکر در ایران [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 135-142]

ه

  • هوش مصنوعی کاربرد شبکه‏های هوش مصنوعی و استنتاج عصبی‌ فازی‌ تطبیقی برای تعیین محتوای رطوبتی برگ چای سبز براساس پارامترهای رنگی [دوره 44، شماره 2، 1392، صفحه 125-133]