آنزیم لیپازجداسازی باکتریهای تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]
ا
ارتعاشطراحی، ساخت، و ارزیابی شاخهتکان نیوماتیک قابل حمل با کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
ارتعاش انتقالیبهینه سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
ارزیابی چرخۀ زندگیارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
ارزیابی کیفیپیشبینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پسپراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
استریولاستخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
استوناستخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
اسید چربارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
اسیدیتهامکانسنجی تولید ماست فراسودمند سینبیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
اکسرژیتحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشککن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقههای نازک گوجهفرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
اکسید تیتانیومکاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
اکسید رویتهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
اکسید مستهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
الاجیتانناستخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
الگوریتم ژنتیکاستخراج مؤثرترین طول موجهای طیف تخممرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقهبندی آنها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
الگوریتم ژنتیکبهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
امواج فراصوتارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
امواج فراصوتپایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
انارتأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
انرژیتحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشککن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقههای نازک گوجهفرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
انرژیارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
انرژی تجدیدپذیربررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانههای تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
انرژی تجدیدناپذیربررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانههای تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
انرژی خالصبررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانههای تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
انرژی مصرفیتأثیر بازگشت جریان هوا در خشککن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشککردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
انرژی ویژهبررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانههای تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
انگورپیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]
ایزومالتاثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
ب
بازده جمع کنندهبررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 379-388]
بازگشت جریانتأثیر بازگشت جریان هوا در خشککن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشککردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
باسیلوسجداسازی باکتریهای تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]
باکتریهای آغازگرارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
برگ چایمدلسازی فرایند خشکشدن برگ چای به کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
بسامدطراحی، ساخت، و ارزیابی شاخهتکان نیوماتیک قابل حمل با کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
بستر سیالطراحی، توسعه و ارزیابی یک خشککن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
بستهبندی فعالتهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
بهرهوری انرژیبررسی کارایی مصرف انرژی در گلخانههای تولید خیار استان تهران [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 125-134]
بهینهسازی ازدحام ذراتبهینه سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
بهینهسازی چندهدفهبهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
بیلان آبیتعیین شاخصهای خاک و اندازهگیری بیلان آبی جهت برنامهریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
بیودیزلارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
پ
پردازش تصویرپیشبینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پسپراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
پروتئینارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
پریبیوتیکامکانسنجی تولید ماست فراسودمند سینبیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
پس از برداشتewdxپیشبینی سفتی میوۀ هلو با استفاده از سامانۀ تصویربرداری پسپراکنش نور لیزر [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 229-234]
پکتینبهینهسازی فرمولاسیون پوششهای فعال پلیساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
پلیالاثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
پلیلاکتیکاسیدمطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
پودر شیرۀ خرمابررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
پوشش فعالبهینهسازی فرمولاسیون پوششهای فعال پلیساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
پوشش نانوذراتکاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
پیشتیمارهای شیمیاییمطالعۀ اثر روشها و پیشتیمارهای گوناگون خشککردن بر سینتیک بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
پیوستهطراحی، توسعه و ارزیابی یک خشککن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
ت
تبدیل هافطراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جادهای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
تحلیل بافت تصویرشناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبیـفازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
تخلیۀ منابعارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیستتوده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
تخمیر حالت جامدجداسازی باکتریهای تولیدکنندۀ آنزیم لیپاز از زیتون و بررسی اثر پارامترهای گوناگون بر تولید آنزیم در تخمیر حالت جامد [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 315-325]
ترانس استریفیکاسیونارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
ترموگرافیپایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
تشخیص ارقام سیبشناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبیـفازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
تشخیص مسیرطراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جادهای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
تقلبپیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
تنش آبیپایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
ج
جداسازی بادامجداسازی بادام های بههم چسبیده و طبقه بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
جذب روغنارزیابی مدلهای ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخکردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
جرم مخصوصتأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
جریان قالبیطراحی، توسعه و ارزیابی یک خشککن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
جواب پارتوبهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
چ
چای کوهیارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
چرخۀ حیاتارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
ح
حسگرطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاکورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
خ
خاکورزیتخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
خاکورزی دقیقطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاکورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
خشکشدن لایهنازکمدلسازی فرایند خشکشدن برگ چای به کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
خشککردنتأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
خشککردنپایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
خشککردنطراحی، توسعه و ارزیابی یک خشککن بستر سیال پیوستۀ جریان قالبی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 305-313]
خشککردنمطالعۀ اثر روشها و پیشتیمارهای گوناگون خشککردن بر سینتیک بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
خشککن خورشیدیتحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشککن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقههای نازک گوجهفرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
خشککن خورشیدیتأثیر بازگشت جریان هوا در خشککن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشککردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
خلأتأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
خواص ضدمیکروبیتهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
خواص ویسکوالاستیکارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
خوردگیکاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
خوشاریزهارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
د
دامنهطراحی، ساخت، و ارزیابی شاخهتکان نیوماتیک قابل حمل با کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
درآمدارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیستتوده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
دسته بندی شبکهایشناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبیـفازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
دماارزیابی مدلهای ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخکردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
دمای کانوپیپایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
دوغارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
ر
رئولوژیتأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
رئولوژیارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
راندمانتأثیر بازگشت جریان هوا در خشککن خورشیدی بر انرژی مصرفی خشککردن و راندمان [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 31-38]
روش سطح پاسخبهینهسازی فرمولاسیون پوششهای فعال پلیساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
روغن تفالۀ زیتونارزیابی انرژی و اقتصادی تولید بیودیزل از روغن تفالۀ زیتون با رویکرد چرخۀ زندگی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 209-218]
روغن گردوارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
ریواسپایش سینتیک خشک کردن لایۀ نازک ریواس طی فرآیند آبگیری فراصوت-اسمز [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 255-263]
ز
زاویۀ لغزش جانبیتدوین مدل دینامیکی تراکتور بههمراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
زبان الکترونیکپیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
زعفرانپیاده سازی و ساخت سامانۀ زبان الکترونیک به منظور تشخیص تقلب در زعفران [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 405-413]
زمان رهایشارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
زندهمانی پروبیوتیکامکانسنجی تولید ماست فراسودمند سینبیوتیک از شیر شتر با استفاده ازβ-گلوکان جو دوسر [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 105-116]
زهکش روبازتأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصلههای گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
زیتونطراحی، ساخت، و ارزیابی شاخهتکان نیوماتیک قابل حمل با کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
زیرشکنتأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصلههای گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
ژنوتیپ محلیارزیابی ویژگی های فیزیکی شیمیایی و پایداری اکسایشی مغز گردو (Juglan regia L.) با رنگ های زرد، کهربایی و قهوه ای [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 275-285]
س
سامانۀ بازیافت حرارتیبررسی عملکرد خشک کن خورشیدی مجهز به سامانۀ بازیافت حرارتی برای خشک کردن نعناع [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 379-388]
سرخکردنارزیابی مدلهای ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخکردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
سموم کشاورزیکاربرد فولاد با پوشش نانو ذرات اکسید تیتانیوم در ساخت قطعات مقاوم به خوردگی در برابر سموم کشاورزی [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 245-253]
سنسورتعیین شاخصهای خاک و اندازهگیری بیلان آبی جهت برنامهریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
سوکسلهاستخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
سیببهینهسازی فرمولاسیون پوششهای فعال پلیساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
سیستم کنترلتعیین شاخصهای خاک و اندازهگیری بیلان آبی جهت برنامهریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
سینتیک بازآبپوشیمطالعۀ اثر روشها و پیشتیمارهای گوناگون خشککردن بر سینتیک بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
ش
شاخص تنش آبی گیاهپایش وضعیت آبی درختان زیتون به روش تصویربرداری حرارتی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 339-345]
شاخص زیستمحیطیارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
شاخصهای خاکتعیین شاخصهای خاک و اندازهگیری بیلان آبی جهت برنامهریزی یک مرکز کنترل آبیاری [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 425-433]
شبکههای عصبی مصنوعیجداسازی بادام های بههم چسبیده و طبقه بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
صمغ دانۀ مروتأثیر خشککردن با روشهای هوای داغ، تحت خلأ، و انجمادی بر ویژگیهای رئولوژیکی و بافتی صمغ دانۀ مرو (Salvia macrosiphon) [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 175-184]
ض
ضریبارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
ط
طبقهبندی کیفیجداسازی بادام های بههم چسبیده و طبقه بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
طیفسنجی فروسرخ نزدیکپیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]
ع
عطر و طعمارزیابی تأثیر عصارۀ خوشاریزه (Echinophora cinerea Boiss) و چای کوهی (Stachys lavandulifolia Vahl) بر خصوصیات کیفی و حسی دوغ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 327-337]
عملگر هیدرولیکیطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاکورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
ف
فاصله از زهکشتأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصلههای گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
فراصوتمدلسازی فرایند خشکشدن برگ چای به کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
فیلم نانوکامپوزیت فعالمطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
ک
کابین تراکتوربهینه سازی پارامترهای سیستم تعلیق منفعل کابین تراکتور با کمک الگوریتم ازدحام ذرات [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 9-17]
کربوکسی متیلسلولزبهینهسازی فرمولاسیون پوششهای فعال پلیساکاریدی برای افزایش ماندگاری سیب کامل رددلیشز از طریق روش سطح پاسخ [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 295-304]
کروماتوگرافی مایع با کارایی بالااستخراج و شناسایی ترکیبات فیتواستروژنی، الاجیک، و سیرینژیک اسید از پوست انار [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 1-7]
کلزاارزیابی چرخۀ زندگی انرژی و تأثیرات زیستمحیطی تولید کلزا در استان مازندران با دو رویکرد متفاوت [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 265-274]
کمباینطراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جادهای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیرطراحی، ساخت، و ارزیابی شاخهتکان نیوماتیک قابل حمل با کنترلکنندۀ منطقی برنامه پذیر [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 19-29]
کیفیتپیش بینی برخی ویژگیهای کیفی میوۀ انگور رقم بیدانۀ قرمز با استفاده از روش غیر مخرب طیفسنجی فروسرخ نزدیک [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 371-378]
کیفیت تخممرغاستخراج مؤثرترین طول موجهای طیف تخممرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقهبندی آنها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
کیک اسفنجیاثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
کیک اسفنجیبررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
گرمایش جهانی و محیط زیستارزیابی چرخۀ حیات تولید پنبه در استان گلستان مبتنی بر تولید زیستتوده، انرژی، و کسب درآمد [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 95-104]
گندمتأثیر زیرشکنی خاک بر عملکرد گندم آبی در فاصلههای گوناگون از زهکش روباز [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 193-199]
گوشتارزیابی مدل ماکسول عمومی بهمنظور بررسی رفتار تنشآسایی گوشت مرغ تحت رژیمهای غذایی گوناگون [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 415-423]
م
ماست میوهای قالبیتأثیر قوامدهندههای گوار و کربوکسی متیل سلولز بر خواص رئولوژیکی و فیزیکی ماست میوهای قالبی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 57-66]
ماشین بیناییشناسایی برگِ ارقام سیب با تکنیک پردازش تصویر و سیستم استنتاج عصبیـفازی تطبیقی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 67-75]
ماشین بیناییطراحی و ارزیابی عملکرد الگوریتم تشخیص مسیر در تصاویر جادهای با استفاده از تبدیل هاف [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 85-93]
مالتیتولاثر ایزومالت و مالتیتول بر خصوصیات کیفی و حسی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 147-155]
مدت زمان نگهداریبررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]
مدلارزیابی مدلهای ریاضی در بیان تأثیر دما بر جذب روغن طی فرایند سرخکردن [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 135-145]
مدل پیجمدلسازی فرایند خشکشدن برگ چای به کمک فراصوت قدرت [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 363-369]
مدل دینامیکی تراکتورتدوین مدل دینامیکی تراکتور بههمراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
مدلسازیمطالعۀ اثر روشها و پیشتیمارهای گوناگون خشککردن بر سینتیک بازآبپوشی فلفل قرمز چیلی (capsicum annum) [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 435-443]
معادلات رگرسیونیاستخراج مؤثرترین طول موجهای طیف تخممرغ با استفاده از الگوریتم ژنتیک و طبقهبندی آنها با روابط رگرسیونی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 157-168]
مقاومت مکانیکیتأثیر رقم، زمان برداشت، و اندازۀ میوه بر خصوصیات مکانیکی انار [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 169-174]
منطق فازیبهینهسازی هزینه، زمان و کیفیت در فرآیند تولید مرغ گوشتی با تلفیق الگوریتم ژنتیک (NRGA-II) و منطق فازی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 389-397]
نانوذرات فلزی نقرهتهیه و بررسی خواص فیزیکی، مکانیکی و ضدمیکروبی فیلمهای نانوکامپوزیت پلیاتیلن سبک حاوی نانوذرات نقره، اکسید روی و اکسید مس [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 347-354]
نانوفیبر سلولز اصلاحشدهمطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
نرخ رهایشمطالعه تأثیر دما و حضور نانوتقویت کننده بر مهاجرت آنتی اکسیدان TBHQ از فیلم نانوکامپوزیت فعال برپایۀ پلی لاکتیک اسید [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 235-243]
نرخ زاویۀ دماغهتدوین مدل دینامیکی تراکتور بههمراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
نرمافزار کنترل عمقطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه کنترل خودکار عمق ادوات خاکورزی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 117-123]
نسبت ظاهریتخمین میزان سوخت مصرفی تراکتور ناشی از تغییرات نسبت ظاهری تیغۀ گاوآهن قلمی [دوره 46، شماره 2، 1394، صفحه 201-208]
نیروی جانبیتدوین مدل دینامیکی تراکتور بههمراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
نیروی مقاوم کششیتدوین مدل دینامیکی تراکتور بههمراه ادوات متصل به آن [دوره 46، شماره 3، 1394، صفحه 287-294]
و
ورقۀ نازک گوجهفرنگیتحلیل اثر انرژی و اکسرژی در خشککن خورشیدی با هوای اجباری برای ورقههای نازک گوجهفرنگی [دوره 46، شماره 1، 1394، صفحه 39-45]
ویژگیهای بافتجداسازی بادام های بههم چسبیده و طبقه بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
ویژگیهای رنگجداسازی بادام های بههم چسبیده و طبقه بندی کیفی آنها با تلفیق تکنیک های پردازش تصویر و شبکه های عصبی مصنوعی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 355-362]
ویژگیهای کمی و کیفیبررسی اثر مقادیر گوناگون پودر شیرۀ خرما بر مدت زمان نگهداری و ویژگی های کمی و کیفی کیک اسفنجی [دوره 46، شماره 4، 1394، صفحه 399-404]