آ
-
آبلیمو
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
-
آزمون فشاری
بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
-
آسیب مکانیکی
شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
-
آسیب مکانیکی
بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
ا
-
اجزاء محدود.
بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
-
اجزای محدود
شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
-
استخراج گرده
ویژگیهای فیزیکی و نیروی جداسازی گلهای نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
-
الیاف خرما
بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
-
انار
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
-
اندازهگیری بلادرنگ
طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
-
انرژی مصرفی
مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روشهای مختلف خاکورزی درکشت ذرت علوفهای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
ب
-
برنج
تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمنکوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
-
بسامد
امکانسنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
-
بقایای گندم
ارزیابی مزرعهای کارنده نیوماتیک سمبهای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
-
بهرهوری اقتصادی
برآورد عمر بهینهی تراکتور و ماشینهای کشاورزی بر اساس شاخصهای بهرهوری در مزارع سیبزمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
-
بهرهوری انرژی
برآورد عمر بهینهی تراکتور و ماشینهای کشاورزی بر اساس شاخصهای بهرهوری در مزارع سیبزمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
-
بهینهسازی
بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
-
بیوگاز
بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
پ
-
پاستیل
جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
-
پایداری فیزیکی
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
-
پیش فرآوری
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
ت
-
تخمه آفتابگردان
تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
-
تنش شکست بافت
شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
-
توان مصرفی
ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]
-
توتفرنگی گلخانهای
برآورد شاخصهای انرژی و بهینهسازی مصرف آن در تولید توتفرنگی گلخانهای: مطالعهی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
ج
-
جداسازی گل
ویژگیهای فیزیکی و نیروی جداسازی گلهای نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
-
جریان محوری
تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمنکوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
ح
-
حسگر خازنی
امکانسنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
خ
-
خرما
بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
-
خرمنکوبی
تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمنکوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
-
خشک شدن
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
-
خشک کردن اسمزی
بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
-
خصوصیات مکانیکی
بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
-
خواص فیزیکی
تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
-
خواص فیزیکی
طراحی و ساخت دستگاه اندازهگیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
د
-
دانه شاهی
بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
-
درصد سبز شدن
ارزیابی مزرعهای کارنده نیوماتیک سمبهای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
-
دما
بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
ذ
-
ذرت علوفهای
مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روشهای مختلف خاکورزی درکشت ذرت علوفهای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
ر
-
رابطه آرهنیوس
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقههای نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
-
رسیدگی
امکانسنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
-
رطوبت
تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
-
رطوبت نان
بررسی میزان تاثیر فیلمهای حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بستهبندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
-
رفتار رئولوژیک
بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
-
رقم آذرگل
تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
-
رقیق شونده با برش
بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
-
رگرسیون
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
-
روش دی الکتریک
طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
-
روغن پوست
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
ژ
-
ژلاتین
جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
س
-
سامانه کمک راننده
طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشینهای کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
-
ساوجبلاغ
برآورد شاخصهای انرژی و بهینهسازی مصرف آن در تولید توتفرنگی گلخانهای: مطالعهی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
-
سنجش از دور
تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفهای مبتنی بر تصاویر ماهوارهای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
-
سیم داغ
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
ش
-
شاخص پوشش گیاهی
تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفهای مبتنی بر تصاویر ماهوارهای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
-
شاخصهای انرژی
برآورد شاخصهای انرژی و بهینهسازی مصرف آن در تولید توتفرنگی گلخانهای: مطالعهی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
-
شاخص های رنگ
بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
-
شخم با سیکلو تیلر
مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روشهای مختلف خاکورزی درکشت ذرت علوفهای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
-
شخم حداقل
مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روشهای مختلف خاکورزی درکشت ذرت علوفهای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
-
شدت زردی
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
-
شکتوک شکسته و پوست کنده
تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمنکوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
ص
-
صمغ زانتان
تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
-
صمغ فارسی
جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
-
صمغی بودن
بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
ض
-
ضایعات ترک شلتوک
تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمنکوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
-
ضایعات گل محمدی
بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
-
ضایعات نان
بررسی میزان تاثیر فیلمهای حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بستهبندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
-
ضریب اصطکاک استاتیکی
طراحی و ساخت دستگاه اندازهگیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
-
ضریب اصطکاک دینامیکی
طراحی و ساخت دستگاه اندازهگیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
-
ضریب پخش
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقههای نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
ط
-
طناب
بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
ظ
-
ظرفیت کوبش
ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]
ع
-
عبورپذیری بخار آب
بررسی میزان تاثیر فیلمهای حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بستهبندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
-
عمر ماشین.
برآورد عمر بهینهی تراکتور و ماشینهای کشاورزی بر اساس شاخصهای بهرهوری در مزارع سیبزمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
-
عملکرد
برآورد عمر بهینهی تراکتور و ماشینهای کشاورزی بر اساس شاخصهای بهرهوری در مزارع سیبزمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
-
عملیات کاشت
طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشینهای کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
ف
-
فشار تماسی
شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
-
فیلمهای نانویی
بررسی میزان تاثیر فیلمهای حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بستهبندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
ق
-
قابلیت جوندگی
بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
-
قارچ دکمهای
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
ک
-
کارایی فنی خالص
برآورد شاخصهای انرژی و بهینهسازی مصرف آن در تولید توتفرنگی گلخانهای: مطالعهی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
-
کارنده حفره ساز نیوماتیکی لولایی
ارزیابی مزرعهای کارنده نیوماتیک سمبهای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
-
کاشت سمبهای
ارزیابی مزرعهای کارنده نیوماتیک سمبهای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
-
کاه خردکن
ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]
-
کشاورزی دقیق
طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
-
کندر
جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
-
کود گاوی
بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
گ
-
گردهافشانی
ویژگیهای فیزیکی و نیروی جداسازی گلهای نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
-
گرمای ویژه
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
-
گوجه فرنگی
بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
ل
-
لایهنازک
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
-
لودسل
طراحی و ساخت دستگاه اندازهگیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
-
لیموترش
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
-
لیمونین
تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
م
-
مادونقرمز
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
-
ماشین بینایی
طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشینهای کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
-
محتوای رطوبت
بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
-
مدل الاستوپلاستیک
شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
-
مدل رگرسیون
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
-
مدلسازی
بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
-
مدل سازی
بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
-
مدلسازی ریاضی
تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
-
مدل فیک
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقههای نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
-
مراحل رسیدگی
بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
-
موز
امکانسنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
-
موسیلاژ
بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
-
میکروکنترلر
طراحی و ساخت دستگاه اندازهگیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
ن
-
نان بربری
تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
-
نگهداری
بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
-
نیتروژن
تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفهای مبتنی بر تصاویر ماهوارهای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
-
نیروی جداسازی اتصال
ویژگیهای فیزیکی و نیروی جداسازی گلهای نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
و
-
ورقه لایه نازک
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقههای نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
-
ورقه لیمو شیرین
مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقههای نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
-
ویژگی های حسی
تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
-
ویژگی های فیزیکی
تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
-
ویژگیهای مکانیکی
جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
-
ویسکوزیته
بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
ه
-
هدایت حرارتی.
تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
-
هدایت خودکار
طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشینهای کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
-
هویج
بهینهسازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد