نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آبلیمو تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
  • آزمون فشاری بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
  • آسیب مکانیکی شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
  • آسیب مکانیکی بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]

ا

  • اجزاء محدود. بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
  • اجزای محدود شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
  • استخراج گرده ویژگی‌های فیزیکی و نیروی جداسازی گل‌های نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
  • الیاف خرما بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
  • انار تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
  • اندازه‌گیری بلادرنگ طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
  • انرژی مصرفی مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روش‌های مختلف خاک‌ورزی درکشت ذرت علوفه‌ای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]

ب

  • برنج تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
  • بسامد امکان‌سنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • بقایای گندم ارزیابی مزرعه‌‌ای کارنده نیوماتیک سمبه‌ای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
  • بهره‌وری اقتصادی برآورد عمر بهینه‌ی تراکتور و ماشین‌های کشاورزی بر اساس شاخص‌های بهره‌وری در مزارع سیب‌زمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
  • بهره‌وری انرژی برآورد عمر بهینه‌ی تراکتور و ماشین‌های کشاورزی بر اساس شاخص‌های بهره‌وری در مزارع سیب‌زمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
  • بهینه‌سازی بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
  • بیوگاز بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]

پ

  • پاستیل جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
  • پایداری فیزیکی تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
  • پیش فرآوری تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]

ت

  • تخمه آفتابگردان تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
  • تنش شکست بافت شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
  • توان مصرفی ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]
  • توت‌فرنگی گلخانه‌ای برآورد شاخص‌های انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن در تولید توت‌فرنگی گلخانه‌ای: مطالعه‌ی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]

ج

  • جداسازی گل ویژگی‌های فیزیکی و نیروی جداسازی گل‌های نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
  • جریان محوری تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]

ح

  • حسگر خازنی امکان‌سنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]

خ

  • خرما بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
  • خرمنکوبی تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
  • خشک شدن تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
  • خشک کردن اسمزی بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
  • خصوصیات مکانیکی بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
  • خواص فیزیکی تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
  • خواص فیزیکی طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]

د

  • دانه شاهی بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
  • درصد سبز شدن ارزیابی مزرعه‌‌ای کارنده نیوماتیک سمبه‌ای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
  • دما بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]

ذ

  • ذرت علوفه‌ای مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روش‌های مختلف خاک‌ورزی درکشت ذرت علوفه‌ای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]

ر

  • رابطه آرهنیوس مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
  • رسیدگی امکان‌سنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • رطوبت تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
  • رطوبت نان بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
  • رفتار رئولوژیک بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
  • رقم آذرگل تعیین خواص فیزیکی و آیرودینامیکی تخمه آفتابگردان رقم آذر گل [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 43-51]
  • رقیق شونده با برش بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
  • رگرسیون تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
  • روش دی الکتریک طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
  • روغن پوست تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]

ژ

  • ژلاتین جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]

س

  • سامانه کمک راننده طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه‌ کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشین‌های کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
  • ساوجبلاغ برآورد شاخص‌های انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن در تولید توت‌فرنگی گلخانه‌ای: مطالعه‌ی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
  • سنجش از دور تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفه‌ای مبتنی بر تصاویر ماهواره‌ای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
  • سیم داغ تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]

ش

  • شاخص پوشش گیاهی تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفه‌ای مبتنی بر تصاویر ماهواره‌ای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
  • شاخص‌های انرژی برآورد شاخص‌های انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن در تولید توت‌فرنگی گلخانه‌ای: مطالعه‌ی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
  • شاخص های رنگ بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
  • شخم با سیکلو تیلر مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روش‌های مختلف خاک‌ورزی درکشت ذرت علوفه‌ای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
  • شخم حداقل مقایسه عملکرد و مصرف انرژی در روش‌های مختلف خاک‌ورزی درکشت ذرت علوفه‌ای در تناوب با کلزا [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 159-164]
  • شدت زردی تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
  • شکتوک شکسته و پوست کنده تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]

ص

  • صمغ زانتان تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
  • صمغ فارسی جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
  • صمغی بودن بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]

ض

  • ضایعات ترک شلتوک تأثیر میزان رطوبت شلتوک، دور کوبنده و نرخ تغذیه بر ضایعات کیفی شلتوک در خرمن‌کوب جریان محوری [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 37-41]
  • ضایعات گل محمدی بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
  • ضایعات نان بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
  • ضریب اصطکاک استاتیکی طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
  • ضریب اصطکاک دینامیکی طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
  • ضریب پخش مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]

ط

  • طناب بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]

ظ

  • ظرفیت کوبش ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]

ع

  • عبورپذیری بخار آب بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]
  • عمر ماشین. برآورد عمر بهینه‌ی تراکتور و ماشین‌های کشاورزی بر اساس شاخص‌های بهره‌وری در مزارع سیب‌زمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
  • عملکرد برآورد عمر بهینه‌ی تراکتور و ماشین‌های کشاورزی بر اساس شاخص‌های بهره‌وری در مزارع سیب‌زمینی استان همدان [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 197-204]
  • عملیات کاشت طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه‌ کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشین‌های کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]

ف

  • فشار تماسی شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
  • فیلم‌های نانویی بررسی میزان تاثیر فیلم‌های حاوی ذرات نانو در جلوگیری از هدر رفتن رطوبت نان حجیم بسته‌بندی شده [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 141-149]

ق

  • قابلیت جوندگی بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
  • قارچ دکمه‎ای تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]

ک

  • کارایی فنی خالص برآورد شاخص‌های انرژی و بهینه‌سازی مصرف آن در تولید توت‌فرنگی گلخانه‌ای: مطالعه‌ی موردی شهرستان ساوجبلاغ در استان البرز [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 151-157]
  • کارنده حفره ساز نیوماتیکی لولایی ارزیابی مزرعه‌‌ای کارنده نیوماتیک سمبه‌ای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
  • کاشت سمبه‌ای ارزیابی مزرعه‌‌ای کارنده نیوماتیک سمبه‌ای لولایی جهت کشت ذرت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 165-174]
  • کاه خردکن ارزیابی عملکرد بخش خردکن یک دستگاه کاه خردکن [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 29-36]
  • کشاورزی دقیق طراحی، ساخت و ارزیابی حسگرخازنی اندازه گیر پیوسته رطوبت خاک بصورت بلادرنگ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 1-7]
  • کندر جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
  • کود گاوی بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]

گ

  • گرده‌افشانی ویژگی‌های فیزیکی و نیروی جداسازی گل‌های نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]
  • گرمای ویژه تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
  • گوجه فرنگی بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]

ل

  • لایه‌نازک تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
  • لودسل طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]
  • لیموترش تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]
  • لیمونین تاثیر تیمارهای مختلف آبگیری بر برخی ویژگیهای کیفی آب لیموترش جهرمی فراوری نشده [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 87-93]

م

  • مادون‎قرمز تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
  • ماشین بینایی طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه‌ کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشین‌های کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
  • محتوای رطوبت بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]
  • مدل الاستوپلاستیک شبیه سازی کامپیوتری لهیدگی موضعی میوه سیب رقم رد دلیشز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 69-78]
  • مدل رگرسیون تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
  • مدل‌سازی بررسی توزیع تنش و کرنش در الیاف خرما با استفاده از روش اجزاء محدود [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 133-139]
  • مدل سازی بررسی سینتیک و مدل سازی فرایند تولید بیوگاز از ضایعات گلاب گیری گل محمدی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 95-102]
  • مدل‌سازی ریاضی تعیین سینتیک خشک شدن لایه نازک قارچ خوراکی به روش تابش فروسرخ [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 53-61]
  • مدل فیک مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
  • مراحل رسیدگی بررسی خواص مکانیکی گوجه فرنگی تحت بارگذاری فشاری طی مراحل مختلف رسیدگی پس از برداشت [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 191-196]
  • موز امکان‌سنجی استفاده از روش خازنی در تشخیص رسیدگی موز [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 21-27]
  • موسیلاژ بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]
  • میکروکنترلر طراحی و ساخت دستگاه اندازه‌گیری ضریب اصطکاک محصولات کشاورزی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 63-67]

ن

  • نان بربری تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
  • نگهداری بررسی تغییرات رنگ و بافت خرمای ( رقم کبکاب) بسته بندی شده تحت فشار اتمسفری یا خلأ طی انبارداری در دماهای مختلف [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 225-231]
  • نیتروژن تهیه نقشه تغییرات نیتروژن محصول ذرت علوفه‌ای مبتنی بر تصاویر ماهواره‌ای [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 103-111]
  • نیروی جداسازی اتصال ویژگی‌های فیزیکی و نیروی جداسازی گل‌های نر نخل خرمای رقم غنامی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 79-86]

و

  • ورقه لایه‌ نازک مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
  • ورقه لیمو شیرین مدلسازی ضریب پخش رطوبت ورقه‌های نازک لیمو شیرین [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 183-190]
  • ویژگی های حسی تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
  • ویژگی های فیزیکی تاثیر هیدروکلوئید زانتان در بهبود ویژگی های فیزیکی و حسی خمیر و نان بربری [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 205-213]
  • ویژگی‌های مکانیکی جایگزینی بخشی از ژلاتین با صمغ فارسی و استفاده از کندر برای تولید پاستیل فراسودمند [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 121-131]
  • ویسکوزیته بررسی بر خی خواص رئولوژیکی هیدروکلوئید دانه گیاه شاهی (Lepidium sativum L.) [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 113-120]

ه

  • هدایت حرارتی. تعیین گرمای ویژه و هدایت حرارتی اجزای انار (رقم آلک) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 175-181]
  • هدایت خودکار طراحی، ساخت و ارزیابی سامانه‌ کمک راننده به عنوان جایگزینی برای مارکر ماشین‌های کاشت با استفاده از ماشین بینایی [دوره 42، شماره 1، 1390، صفحه 9-19]
  • هویج بهینه‌سازی خشک کردن اسمزی هویج با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM) [دوره 42، شماره 2، 1390، صفحه 215-224]