آبعارضهیابی و اولویتبندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهرهوری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
آب مادون بحرانیشبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
آرایش کانال ورودیمطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانهای حاوی مواد متخلخل دانهای با دو آرایش مرسوم کانالهای ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
آزمون غیرمخربطراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
آزمون وعده ایتعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
آفت زدگی میوهمقایسه پروتکلهای مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
آفلاتوکسینطراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پستههای معیوب از سالم با استفاده از شبکههای عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
آفلاتوکسینهیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
آلایندگی زیست محیطیارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
آلودگی میکروبیفناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
آنالیز تفکیک حداقل مربعات جزییفناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
ا
ارزیابی چرخه حیاتارزیابی چرخه زندگی و بهینهسازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
ارزیابی چرخهی زندگیارزیابی چرخهی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلایندههای زیست محیطی (مطالعهی موردی: شهرستانهای ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
ارزیابی حسیگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
ارومیهارزیابی چرخهی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلایندههای زیست محیطی (مطالعهی موردی: شهرستانهای ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
اسانس آویشنشبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
استاندارد ایزو 14051رویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانههای کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
استخراج اسیدیبهینهسازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
استخراج سبزتولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
اسید اولئیکاصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
اسید چربگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
اسید سیرنجیکبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
اسید گالیکبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
اسیدوز شکمبه ایساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
اعتبارسنجی متقاطعهیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتمهای فرااکتشافی در پیشبینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
افت از بالاتعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
الکتریسیتهبهکارگیری روش تحلیل پوششی دادهها به منظور کاهش میزان نهادههای مصرفی در تولید ذرت علوفهای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
الگوریتم ژنتیکمدلسازی و بهینهسازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
الگوریتم ژنتیکمدلسازی و شبیهسازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
الگوریتمهای فرااکتشافیهیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتمهای فرااکتشافی در پیشبینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
الویت بندیاولویتبندی روش و معیار سمپاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
انبارمانی سیبطراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
انتشارات گلخانهایبهکارگیری روش تحلیل پوششی دادهها به منظور کاهش میزان نهادههای مصرفی در تولید ذرت علوفهای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
اندازه ذراتبهینهسازی عملکرد دستگاه قرصساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجهفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
اندازه مزرعهارزیابی چرخه زندگی و بهینهسازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
انرژیپتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانهی شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
انرژیارزیابی چرخهی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلایندههای زیست محیطی (مطالعهی موردی: شهرستانهای ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
انرژی تجدیدپذیرارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پختوپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
انرژی حرارتیارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
انرژی مصرفی ویژهارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
انرژیهای تجدیدپذیرتعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
انرژی ورودیبررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
اولتراسوندبررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
ب
بارگذاری شبه استاتیکیمقایسه پروتکلهای مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
بازده انرژیبررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
بازده حرارتیارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پختوپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
بازده حرارتیپیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشککن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
بافتافزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
باگاسپتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانهی شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
برهم کنش پروتئین-پلی فنلتاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
بستهبندی پلاستیکبررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
بهرهوریعارضهیابی و اولویتبندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهرهوری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
بهینهسازیمدلسازی و بهینهسازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
بهینهسازیبهینهسازی عملکرد دستگاه قرصساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجهفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
بهینه سازیبهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
بهینه سازیبهینهسازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
بهینهسازی انرژیارزیابی چرخه زندگی و بهینهسازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
بینایی ماشینسیستم وزنکشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
بیوسنسورمدلسازی و شبیهسازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
بیوگازتعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
پ
پایداری اکسایشیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
پایداری اکسایشیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
پتانسیل گرمایش جهانیارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
پتانسیل گرمایش جهانیارزیابی چرخهی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلایندههای زیست محیطی (مطالعهی موردی: شهرستانهای ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
پرتو فرابنفشاصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
پردازش تصویرارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
پردازش تصویرتأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
پردازش تصویرسیستم وزنکشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
پردازش تصویرشناسایی شکرک ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
پروتکلهای T1 و T2مقایسه پروتکلهای مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
پستهطراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پستههای معیوب از سالم با استفاده از شبکههای عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
پکتینبهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
پکتیناستخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
پلتبررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلتهای تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
پیاز زعفرانساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
پیازکارساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
پیرولیزارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پختوپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
پیزوالکتریکتولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت بهکارگیری در سامانههای هواکشت: امکانسنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
ت
تابش دهی نور UVبررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
تابش فرابنفشتوسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگیهای کیفی دانههای انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
تبدیل ترموشیمیاییارزیابی فنی امکان استفاده از پلت کود گوسفندی برای تأمین انرژی پختوپز خانگی عشایر ایران [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 385-396]
تجزیه و تحلیل مؤلفه های اصلیگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
تحلیل پوششی دادههاارزیابی چرخه زندگی و بهینهسازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
تحلیل تفکیک خطیامکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینیالکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
تحلیل حساسیتطبقهبندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
تحلیل حساسیتتعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
تحلیل سلسله مراتبیعارضهیابی و اولویتبندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهرهوری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
تحلیل سلسله مراتبیاولویتبندی روش و معیار سمپاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
تخمیرزیستیهیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
ترموگرافیطبقهبندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
تسمة آغشته به گریسطراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
تشعشع خورشیدیارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
تصویربرداری ابرطیفیفناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
تعداد شیارطراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
تعیین وزنسیستم وزنکشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
تغییرات بار میکروبیافزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
تفاله غورهبهینهسازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
تنظیم خودکارارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
ج
جداکننده تریبوایروالکترواستاتیکطراحی، ساخت و ارزیابی تغذیهکننده همزندار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
جریان خروجشبیهسازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
چ
چگالیبررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلتهای تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
چندی ساز بردار یادگیرارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
چوب مرکزی گردواستخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
ح
حوضه آبریزشناسایی شکرک ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
خ
خشک کن ترکیبیمدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
خشککن خلائیمدلسازی و بهینهسازی عملکرد خشککن خلائی- مادونقرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
خشککن خورشیدیپیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشککن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
خصوصیات امولسیفایریبهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
خصوصیات فیزیکوشیمیاییبهینهسازی استخراج پکتین از تفاله غوره با استفاده از اسید سیتریک و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 793-804]
خطی کار مرسوماثر عرض جویچهسازها در خطیکار کفکار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
خوشهبندی سلسله مراتبیگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
د
دانه انارتوسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگیهای کیفی دانههای انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
درجه استریفیکاسیوناستخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
درجه مکانیزاسیونبررسی وضعیت برخی شاخصهای مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
درخت تصمیمعارضهیابی و اولویتبندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهرهوری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
درصد سبزاثر عرض جویچهسازها در خطیکار کفکار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
دینامیک سیالات محاسباتیمطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
دینامیک سیالات محاسباتیبررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
دینامیک سیالات محاسباتیپیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشککن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
ذ
ذرت علوفهایبهکارگیری روش تحلیل پوششی دادهها به منظور کاهش میزان نهادههای مصرفی در تولید ذرت علوفهای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
ر
رسانایی الکتریکیتأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
رسانایی الکتریکیتولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت بهکارگیری در سامانههای هواکشت: امکانسنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
روش المان گسستهشبیهسازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
روش تاپسیسارزیابی و انتخاب بهترین روش وجینکاری علفهای هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبهبندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
روش سطح پاسختولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
روش غیرمخربمقایسه پروتکلهای مختلف تصویربرداری تشدید مغناطیسی (MRI) از میوه به [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 539-549]
روغن زیتونگروه بندی کیفی روغن زیتون تولید شده در برخی از استانهای ایران با استفاده از روشهای کمومتریکس [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 419-431]
روغن سویابررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
ریزدانهطراحی، ساخت و ارزیابی تغذیهکننده همزندار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
ز
زاویة دهانة شیارطراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
زباله های جامد شهریتعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
زیست تخریب پذیراصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
زیست سوختهیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
زیست محیطیپتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانهی شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
س
ساقه انگورتولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
سایهتعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
سبوس برنجبررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلتهای تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
سرزن پیازارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
سطح پاسخمدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
سفتی سنج صوتیطراحی، ساخت و آزمون دستگاه بافت سنج تلفیقی صوتی-ارتعاشی میوهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 295-304]
سفیده تخم مرغتاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
سمپاشیاولویتبندی روش و معیار سمپاشی مزارع گندم به کمک تحلیل سلسله مراتبی (AHP) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 139-148]
سیبارزیابی چرخهی زندگی تولید سیب از دیدگاه انرژی و آلایندههای زیست محیطی (مطالعهی موردی: شهرستانهای ارومیه و مهاباد) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 563-569]
سیبزمینیبررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
ش
شاخص توسعه مکانیزاسیونبررسی وضعیت برخی شاخصهای مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
شبکه عصبیطبقهبندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
شبکه عصبی عمیقطراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پستههای معیوب از سالم با استفاده از شبکههای عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
شبکه عصبیمصنوعیمدلسازی و بهینهسازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
شبکه عصبی مصنوعیمدلسازی و شبیهسازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
شبکه عصبی مصنوعیارائه روشی مبتنی بر پردازش تصویر و شبکه عصبی مصنوعی برای استفاده در تنظیم خودکار سرزن پیاز [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 319-328]
شبکه عصبی مصنوعیپیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشککن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
شبکه عصبی مصنوعیهیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتمهای فرااکتشافی در پیشبینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
شبکه عصبی و تجزیه مولفه های اصلیامکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینیالکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
شبیهسازیبررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
شبیه سازیشبیهسازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
شبیه سازیشبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
شبیه سازی عددیمطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانهای حاوی مواد متخلخل دانهای با دو آرایش مرسوم کانالهای ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
شدت تابش خورشیدیپیش بینی تغییرات حرارتی مخزن ذخیره کننده سیال یک خشککن خورشیدی با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی و روش دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 501-514]
شرایط عملیاتیشبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
شرایط نوردهیشناسایی شکرک ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
شکرکشناسایی شکرک ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
ض
ضایعاتاستخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
ضریب جابجایی گرماتأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
ط
طبقهبندیطبقهبندی محصول رسیده و نارس میوه توت سفید به کمک پردازش تصاویر حرارتی [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 397-405]
طبقه بندیطراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پستههای معیوب از سالم با استفاده از شبکههای عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیاییساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
ظ
ظرفیت کف کنندگیتاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
ظرفیت گرمایی ویژهتأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
ظرفیت مکانیزاسیونبررسی وضعیت برخی شاخصهای مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
ع
عصاره پوست انارتاثیر عصاره استخراج شده از پوست انار بر ویژگی های کف سفیده تخم مرغ در پی-اچ های مختلف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 223-234]
عصاره پوست کیویبررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
علامتگذاریسیستم وزنکشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
علفهرز برنجارزیابی و انتخاب بهترین روش وجینکاری علفهای هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبهبندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
عمق حفرههاطراحی، ساخت و ارزیابی مزرعهای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتابگردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
عملکردطراحی، ساخت و ارزیابی مزرعهای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتابگردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
عملکردهیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتمهای فرااکتشافی در پیشبینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
غ
غلاف نخودمطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
غلظت رسوبات معلق"تخمین غلظت رسوبات معلق در آب با سامانه ترکیبی نوری – فراصوتی و مدلسازی انفیس [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 629-641]
ف
فاصله بین حفرههاطراحی، ساخت و ارزیابی مزرعهای کارنده پنوماتیک کشت مخلوط آفتابگردان و چغندرقند [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 273-283]
فاصله هواییتعیین فاصله مناسب بین صفحه جاذب و پوشش یک لایه در جمعکنندههای خورشیدی صفحه تخت به روش عددی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 769-779]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
فلاونوئید کلبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
فنل کلبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
فنولبررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
فیتونیوزومتولید فیتونیوزوم به عنوان سیستم لیپیدی جدید برای ریزپوشانی عصاره ساقه انگور [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 183-193]
فیلم نانوکامپوزیتبررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
ق
قارچ دکمهایبررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
قرصسازیمدلسازی و بهینهسازی عملکرد خشککن خلائی- مادونقرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
قرص فشرده گوجهفرنگیبهینهسازی عملکرد دستگاه قرصساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجهفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
قطعهبندیشناسایی شکرک ناشی از آفت پسیل پسته با استفاده از تکنیک پردازش تصویر [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 737-748]
قندبررسی ناهمگنی دما در سردخانه و تاثیر آن بر شیرین شدن در دمای پایین در سیبزمینی با استفاده از دینامیک سیالات محاسباتی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 485-500]
ک
کاب داگلاسبررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
کارایی مصرف انرژیرویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانههای کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
کاشتساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
کامسولمدلسازی و شبیهسازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
کانولوشنطراحی یک سامانه سخت افزاری جهت جداسازی پستههای معیوب از سالم با استفاده از شبکههای عصبی عمیق [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 149-159]
کاهوفناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
کدوحلواییبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره هیدروالکلی دانه، گوشت میوه و پوست کدوحلوایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 663-672]
کشاورزی پایداررویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانههای کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
کشت ردیفیطراحی، ساخت و ارزیابی آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار برای کشت ذرت [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 305-317]
کمباین هوشمندبهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
کمبزهبهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
کمپوستارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
کمومتریکسفناوری تصویربرداری ابرطیفی فروسرخ نزدیک برای شناسایی آلودگی میکروبی: مطالعه موردی اشریشیاکلی در کاهو [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 599-610]
کنترل شیمیاییارزیابی و انتخاب بهترین روش وجینکاری علفهای هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبهبندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
کوبش آفتابگردانبهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
کیفیتارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
گ
گازهای گلخانهایارزیابی اثرات زیست محیطی تولید کمپوست از پسماند جامد شهری با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی (مطالعه موردی: شهر رشت) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 77-87]
گازهای گلخانه ایمدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
گالاکتورونیک اسیدبهینه سازی استخراج به کمک امواج مایکروویو پکتین از پوست کمبزه و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 445-454]
گالاکتورونیک اسیداستخراج پلی ساکارید پکتین از چوب مرکزی گردو و بررسى بازده و خصوصیات فیزیکوشیمیایى آن [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 455-470]
گلوکزهیدرولیز اسیدی ضایعات نان برای تولید بیواتانول توسط مخمر ساکارومایسس سرویزیه (Saccharomyces cerevisiae) [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 285-293]
گوشت گاوافزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
ل
لیکوپنمدلسازی و بهینهسازی عملکرد خشککن خلائی- مادونقرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
م
ماشین بویاییامکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینیالکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
ماندگاریتوسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگیهای کیفی دانههای انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
متیل گالاتبررسی فعالیت آنتیاکسیدانی اسید گالیک، متیل گالات و اسید سیرنجیک در روغن سویا [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 655-662]
مجموع مواد جامد محلولتولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت بهکارگیری در سامانههای هواکشت: امکانسنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
محتوای رطوبتیبهینهسازی عملکرد دستگاه قرصساز غیرپیوسته برای تولید قرص گوجهفرنگی به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 37-49]
محفظه تهنشینیمطالعه تجربی و عددی تاثیر وجود پره انحراف مسیر جریان بر کارایی محفظه ته نشینی دستگاه برداشت نخود [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 329-339]
مخزنشبیهسازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
مدلسازیمدلسازی و بهینهسازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
مدلسازیتعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
مدلسازیمدلسازی و شبیهسازی بیوسنسور آنزیمی برای تشخیص آفلاتوکسین B1 با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 23-35]
مدلسازیمدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
مدل عصبی کوبشبهینه سازی کارکرد واحد کوبش دندانه لاستیکی کمباین جهت برداشت مکانیزه آفتابگردان آجیلی [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 725-735]
مرغداری هوشمندسیستم وزنکشی و علامتگذاری هوشمند در مرغداری، به کمک بینایی ماشین [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 673-682]
مقاومت سقوطبررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلتهای تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
مکانیزاسیونساخت و ارزیابی فنی پیاز کار تمام خودکار زعفران [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 683-693]
ملاس نیشکربررسی تاتیر دما، فشار تراکم و نسبت اختلاط مواد بر خصوصیات مکانیکی پلتهای تولید شده از سبوس برنج و ملاس نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 551-561]
منطق فازیبررسی وضعیت برخی شاخصهای مکانیزاسیون در محصولات زراعی راهبردی با استفاده از منطق فازی (مطالعه موردی: شهرستان اهواز) [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 527-538]
مواد متخلخلمطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانهای حاوی مواد متخلخل دانهای با دو آرایش مرسوم کانالهای ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
میوه توتمدلسازی و بهینهسازی انرژی مصرفی ویژه و انتشار گازهای گلخانهای طی خشککردن توت سیاه ارگانیک با پیش تیمارهای مختلف به روش سطح پاسخ [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 351-369]
میوه زیتون تلخشبیهسازی و آنالیز جریان خروجی میوه زیتون تلخ با استفاده از روش المان گسسته [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 695-703]
نانوامولسیونشبیهسازی فرایند تولید نانوامولسیون اسانس روغنی آویشن با آب تحت فشار و ارزیابی خواص آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 705-714]
نانوبیوسنسورمدلسازی و بهینهسازی نانوبیوسنسور الیگونوکلئوتیدی با استفاده از رویکرد مبتنی بر شبکه عصبی مصنوعی و الگوریتم ژنتیک [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 171-181]
نانوحسگر pHساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
نانوذرات TiO2بررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
نانوریزپوشانیبررسی خاصیت ضد اکسایشی فنول آزاد و باند شده عصاره پوست کیوی و خصوصیات نانوکپسول های آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 211-222]
نانولوله های تکدیوارهساخت و ارزیابی یک نانوحسگر pH مبتنی بر روش طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی به منظور استفاده در سامانه پایش شکمبه گاو [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 235-245]
نخودارزیابی چرخه زندگی و بهینهسازی مصرف انرژی در تولید نخود دیم در استان آذربایجان غربی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 611-628]
نرخ بازگشت سرمایهپتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانهی شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
نرخ تغذیهطراحی، ساخت و ارزیابی تغذیهکننده همزندار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
نرخ تولید مهتولید مه مواد مغذی گیاه به روش فراصوت جهت بهکارگیری در سامانههای هواکشت: امکانسنجی و بررسی برخی از عوامل مؤثر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 585-598]
نسبت انرژیبهکارگیری روش تحلیل پوششی دادهها به منظور کاهش میزان نهادههای مصرفی در تولید ذرت علوفهای در شهرستان شهرکرد [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 247-261]
نشاستهاصلاح نوری کامپوزیت نشاسته-اسید اولئیک به عنوان فیلم زیستتخریبپذیر در بستهبندی مواد غذایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 643-654]
نیشکرامکان سنجی تشخیص واریتههای مختلف نیشکر با تکنیک بینیالکترونیک در شربت نیشکر [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 1-10]
نیشکرعارضهیابی و اولویتبندی عوامل اجرایی و مدیریتی مؤثر بر بهرهوری آب در تولید نیشکر و ارائه راهکارهای عملی برای افزایش آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 99-112]
نیشکرپتانسیل جایگزینی باگاس به جای گاز طبیعی در کارخانهی شکر کشت و صنعت کارون و بررسی اقتصادی آن [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 11-21]
نیشکرهیبرید شبکه عصبی مصنوعی با الگوریتمهای فرااکتشافی در پیشبینی عملکرد نیشکر [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 515-526]
و
وجیندستیارزیابی و انتخاب بهترین روش وجینکاری علفهای هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبهبندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
وجینکن مکانیکیارزیابی و انتخاب بهترین روش وجینکاری علفهای هرز برنج با استفاده از تکنیک رتبهبندی تاپسیس [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 781-791]
ورقههای گوجه فرنگیارزیابی بازده انرژی و اکسرژی جمعکننده خورشیدی مجهز به صفحه متخلخل، جریان بازگشتی و منعکسکنندهها [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 371-384]
وزن هزاردانهاثر عرض جویچهسازها در خطیکار کفکار بر عملکرد گندم در خاک شور [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 715-724]
ویتامین ثمدلسازی و بهینهسازی عملکرد خشککن خلائی- مادونقرمز در فرآیند تولید قرص فشرده گوجهفرنگی: خواص شیمیایی [دوره 51، شماره 3، 1399، صفحه 571-584]
ویژگیهای حسیافزایش عمر نگهداری گوشت گاو با استفاده از پوشش خوراکی زیست فعال بر پایه موسیلاژ دانه بالنگوی سیاه بارگذاری شده با اسانس زیره سیاه [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 407-418]
ویژگیهای شیمیاییبررسی تأثیر بسته بندی نانوکامپوزیت ضدمیکروبی برپایه پلی اتیلن با چگالی پایین حاوی نانوذرات دی اکسید تیتانیوم در افزایش ماندگاری قارچ دکمه ای (Agaricus bisporus) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 195-209]
ویژگی های کیفیتوسعه سامانه پیوسته پرتودهی فرابنفش و ارزیابی تاثیر آن بر برخی ویژگیهای کیفی دانههای انار آماده مصرف [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 113-123]
ویسکوزیتهتأثیر فرایند تغلیظ حرارتی آبنارنج بر خواص فیزیکوشیمیایی و شاخصههای رنگی عصاره آن [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 805-818]
ه
هزینهبررسی الگوی مصرف انرژی، آنالیز حساسیت و عملکرد اقتصادی تولید آلوی بخارا در شهرستان خوانسار [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 263-272]
هزینه تولیدرویکردی جدید در حسابداری جریان مواد و انرژی سامانههای کشاورزی: مطالعه موردی کلزا در استان اردبیل [دوره 51، شماره 4، 1399، صفحه 757-768]
هضم بی هوازیتعیین اجزاء بخش آلی زباله جامد شهری در کرج و تأثیر آن بر پتانسیل تولید بیوگاز [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 63-76]
هلیسطراحی، ساخت و ارزیابی تغذیهکننده همزندار هلیسی برای تغذیه مواد به درون دستگاه جداکننده تریبوایروالکترواستاتیک [دوره 51، شماره 2، 1399، صفحه 341-349]
هوادهی مخزنمطالعه تجربی و مدل سازی عددی جریان هوا در مخزن استوانهای حاوی مواد متخلخل دانهای با دو آرایش مرسوم کانالهای ورودی (H,F) [دوره 51، شماره 1، 1399، صفحه 89-97]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد