آبتعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 607-614]
آب پنیربررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 489-497]
آرد برنجاثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 657-670]
آرد دانه چیااثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 657-670]
آسیاباثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 695-703]
آسیب مکانیکیبررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 31-41]
آلودگی زیستمحیطیارزیابی ابعاد زیستمحیطی گلخانههای خیار با استفاده از ارزیابیچرخه حیات (مطالعه موردی: استان آذربایجانشرقی) [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 513-522]
آنتروپی اطلاعاتارزیابی وضعیت کهنگی تراکتورها و توان تعمیراتی در کشاورزی استان خوزستان به کمک AHP و GIS [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 749-759]
آنتروپی فازی و طبقهبند مشابهتوسعه سامانه هوشمند تشخیص بیماری آتشک در گیاه لیلیوم با استفاده از روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 535-546]
آنتوسانینبررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
آنتیاکسیدانتولید کامبوچا با استفاده از شیرههای طبیعی شاهتوت و انگور به عنوان شیرینکننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 343-353]
ا
اثرات زیستمحیطیبررسی اثرات زیستمحیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانهای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 771-785]
اختلالات اسکلتی-عضلانیتحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 557-567]
اردهاثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 695-703]
ارزیابی چرخه حیاتبررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 155-168]
ارزیابی چرخه زندگیمدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
ارزیابی چرخه زندگیارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 569-579]
ارزیابی چرخهی حیاتبررسی و پیشبینی میزان بخشهای اثر زیستمحیطی در پرورش ماهیان گرمآبی استان گیلان با استفاده از روش سامانهی استنتاج عصبی-فازی تطبیقی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 717-735]
ارزیابی حسیطراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
ارگونومیتحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 557-567]
اسانس کاکوتیبهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 355-365]
استخراجبررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 389-398]
استخر پرورش ماهیتعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 607-614]
استراحت دهیبررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحتدهی در یک خشککن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 977-989]
استوانه چرخانطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه جداکننده الکترواستاتیکی ناخالصیهای غیردانهای محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: جداسازی ذرات کاه از دانه گندم) [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 833-845]
استویااثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 657-670]
اسید آلیتولید کامبوچا با استفاده از شیرههای طبیعی شاهتوت و انگور به عنوان شیرینکننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 343-353]
افشانکارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 213-221]
الکتروریسیبهینهسازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلیسولفون ابگریز [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 643-656]
الکتروهیدرودینامیکارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 241-251]
الکتریسیتهبررسی روند مصرف انرژی در دو سامانه آبیاری غرقابی و تحتفشار: مطالعه موردی یک مزرعه صد هکتاری در همدان [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 801-809]
الگوریتم ژنتیکتلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک بهمنظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالیکوبی مدرن شهرستان رشت [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 927-938]
الگوریتم ژنتیکساخت و ارزیابی سامانه خبره تشخیص حمله زنبورخوار به کندو به منظور کاهش تلفات [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 991-1004]
الگوی رشدپیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 399-414]
الگوی کنارگذرمدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 115-128]
الگوی میانگذرمدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 115-128]
امواج فراصوتبررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 389-398]
امواج مایکروویوامکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیمپخت کردن شلتوک [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 463-474]
انتشار گازهای گلخانهایتجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 19-30]
انتقال نئوماتیکبررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 31-41]
اندازه ذراتبهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 355-365]
اندازه ذرهتغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 873-881]
انرژیتجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 19-30]
انرژیبررسی اثرات زیستمحیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانهای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 771-785]
انرژیارزیابی ابعاد زیستمحیطی گلخانههای خیار با استفاده از ارزیابیچرخه حیات (مطالعه موردی: استان آذربایجانشرقی) [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 513-522]
انرژیارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 569-579]
انرژی مصرفیارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیشگیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زبالههای جامد شهری شهرستان رشت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 43-55]
انرژیهای تجدیدپذیربهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیرهسازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 319-329]
اینولینبررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 963-975]
ب
بادبردگیارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 213-221]
بارگذاری دینامیکیتعیین کبودی گلابی در اثر بار ضربهای با روش توموگرافی رایانهای و ارتباط آن با مشخصههای فیزیکی گلابی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 451-462]
بازجذب آببررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشککردن ورقههای کیوی در یک خشککن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 331-342]
بازده حرارتیبررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشککردن ورقههای کیوی در یک خشککن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 331-342]
بازده خشککردنارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 305-318]
بالهبررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 169-178]
برنجبررسی تخلیه منابع و هزینههای اجتماعی در مدیریتهای مختلف برنج و کاه [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 787-799]
برنجامکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیمپخت کردن شلتوک [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 463-474]
برنج ایرانیطبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 595-606]
برنج تقلبیطبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 595-606]
بسته بندیبررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بستهبندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 895-907]
بسته بندی با اتمسفر اصلاح شدهبررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بستهبندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 895-907]
بقاء پروبیوتیکبررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 909-926]
بهرهوری آببررسی روند مصرف انرژی در دو سامانه آبیاری غرقابی و تحتفشار: مطالعه موردی یک مزرعه صد هکتاری در همدان [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 801-809]
بهینهسازیتجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 19-30]
بهینه سازیبررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 155-168]
بهینه سازیبهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 355-365]
بیفیدوباکتریوم لاکتیسبررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 909-926]
بیماری برگ گیاهتوسعه سامانه هوشمند تشخیص بیماری آتشک در گیاه لیلیوم با استفاده از روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 535-546]
بینایی استریواستخراج نقشه سهبعدی از محیط گلخانه و تشخیص و جداسازی گلدانها با استفاده از بینایی استریو [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 671-681]
بینی الکترونیکطبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 595-606]
پ
پادلینگبررسی سطوح مختلف عمق و شدت پادلینگ بر خواص مهندسی خاک لومی رسی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 367-374]
پارامترهای ترمودینامیکیایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 427-437]
پاسخگوییارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 281-292]
پایداریاثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 695-703]
پپسینتغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 873-881]
پراکندگی عمرتراکتورهاارزیابی وضعیت کهنگی تراکتورها و توان تعمیراتی در کشاورزی استان خوزستان به کمک AHP و GIS [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 749-759]
پردازش تصویرطبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 145-154]
پردازش تصویرارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 213-221]
پردازش تصویرتوسعه سامانه هوشمند تشخیص بیماری آتشک در گیاه لیلیوم با استفاده از روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 535-546]
پرس سردبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 581-593]
پرنده زنبورخوار (سبزقبا)ساخت و ارزیابی سامانه خبره تشخیص حمله زنبورخوار به کندو به منظور کاهش تلفات [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 991-1004]
پسماند کمپوست قارچاستخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 847-861]
پشتیبان گیاهطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان گیاه [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 683-694]
پکتینبررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 129-143]
پلیسولفونبهینهسازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلیسولفون ابگریز [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 643-656]
پلی فنولتولید کامبوچا با استفاده از شیرههای طبیعی شاهتوت و انگور به عنوان شیرینکننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 343-353]
پنیر UFبررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 909-926]
پهنهبندیارزیابی وضعیت کهنگی تراکتورها و توان تعمیراتی در کشاورزی استان خوزستان به کمک AHP و GIS [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 749-759]
پوششدهیبررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
پوشش هیدروکلوئیدیتأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 203-211]
پیش بینیتحلیل و پیشبینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روشهای آماری، هوش مصنوعی و انفیس [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 499-512]
پیکرینگ امولسیونتهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستالسلولز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 179-190]
ت
تابع کاب- داگلاسمدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
تجزیه و تحلیل شباهتطراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
تحلیل پوششی دادهمطالعه کارآیی و بهینهسازی انرژی مصرفی واحدهای مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 475-488]
تحلیل پوششی دادههاتجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 19-30]
تحلیل تفکیک خطیاستفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 951-961]
تحلیل حساسیتطبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 145-154]
تحلیل حساسیت انرژیمدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
تحلیل فرکانستحلیل و پیشبینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روشهای آماری، هوش مصنوعی و انفیس [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 499-512]
تخلیه کروناطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه جداکننده الکترواستاتیکی ناخالصیهای غیردانهای محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: جداسازی ذرات کاه از دانه گندم) [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 833-845]
تخلیه منابعبررسی تخلیه منابع و هزینههای اجتماعی در مدیریتهای مختلف برنج و کاه [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 787-799]
تخمین عملکردپیشبینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد بهوسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 101-113]
تراز فشار صداتحلیل و پیشبینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روشهای آماری، هوش مصنوعی و انفیس [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 499-512]
تراکتور باغیتحلیل و پیشبینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روشهای آماری، هوش مصنوعی و انفیس [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 499-512]
ترانس گلوتامینازتغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 873-881]
ترکیبات آرومابررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 909-926]
ترکیبات فنولی کلبررسی تأثیر میدانهای مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگیهای شیمیایی حبهی انار [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 823-831]
ترکیب اسیدهای چرببررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 389-398]
تسمة آغشته به گریسبررسی تأثیر فاصلة بین بذور در عملکرد آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار جهت کشت ذرت [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 547-556]
تشخیص الگوطبقهبندی ارقام مختلف برنج ایرانی و برنج تقلبی بر اساس ترکیبات فرار شناسایی شده با روش بینی الکترونیکی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 595-606]
تغییرات رنگبررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشککردن ورقههای کیوی در یک خشککن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 331-342]
تغییرات رنگمدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توتفرنگی در خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 523-533]
تفاله سیببررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 489-497]
تفاله هویجبررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 489-497]
تقاضای اکسرژی تجمعیبررسی اثرات زیستمحیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانهای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 771-785]
تقاضای انرژی تجمعیبررسی اثرات زیستمحیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانهای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 771-785]
تقطیراستخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 293-303]
تلفن همراه هوشمندتعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 607-614]
توان پاداکسیدانیتغییرات فیزیکوشیمیایی ایزوله پروتئین آب پنیر پس از واسرشته شدن، آبکافت آنزیمی و درهم تنیدن [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 873-881]
توان مخصوص مصرفیبررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشککردن ورقههای کیوی در یک خشککن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 331-342]
توتفرنگیاثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقههای توتفرنگی به روش خشککنی هوا داغ [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 705-715]
توموگرافی رایانهایتعیین کبودی گلابی در اثر بار ضربهای با روش توموگرافی رایانهای و ارتباط آن با مشخصههای فیزیکی گلابی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 451-462]
جمع کننده خورشیدیارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 305-318]
جوانه زنیبررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 31-41]
جوانه-زنیخواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 633-642]
چ
چای روغربالیاستفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 439-449]
چای سیاهاستفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 439-449]
چرخه گازیاستخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 293-303]
چگالی ظاهریبررسی سطوح مختلف عمق و شدت پادلینگ بر خواص مهندسی خاک لومی رسی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 367-374]
ح
حذفآلایندههای شیمیایی و فیزیکیطراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 1-17]
حذف رنگایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 427-437]
خاک ورزیبررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 169-178]
خاک ورزی حفاظتیاثر روش های خاک ورزی حفاظتی و مرسوم بر برخی خصوصیات ماشین و خاک در منطقه سرد استان خراسان رضوی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 939-949]
خرماارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 241-251]
خشک کردنتأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 91-100]
خشک کردنارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 241-251]
خشککردن اسمزیاثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقههای توتفرنگی به روش خشککنی هوا داغ [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 705-715]
خشک کن ترکیبی مادون قرمزبررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحتدهی در یک خشککن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 977-989]
خشککن شلتوکمدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 115-128]
خلال سیب زمینیتأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 203-211]
خلوصاستخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 847-861]
خمکاری سه بعدیطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان گیاه [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 683-694]
خواص رئولوژیکاثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 695-703]
خواص شیمیایی و طیفیاستخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 847-861]
خواص کیفیبررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 963-975]
خواص مکانیکیبررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 129-143]
خواص مکانیکیبررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی فیلمهای بر پایه آرد سنجد و ژلاتین [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 737-748]
خوشهبندی فازیبررسی و پیشبینی میزان بخشهای اثر زیستمحیطی در پرورش ماهیان گرمآبی استان گیلان با استفاده از روش سامانهی استنتاج عصبی-فازی تطبیقی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 717-735]
خیار گلخانه ایارزیابی ابعاد زیستمحیطی گلخانههای خیار با استفاده از ارزیابیچرخه حیات (مطالعه موردی: استان آذربایجانشرقی) [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 513-522]
د
دانههای اناربررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
دمابررسی تأثیر درجه حرارتهای مختلف نگهداری بر ترکیبات آرومای پنیر پروبیوتیک UF [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 909-926]
دوغبهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 355-365]
دینامومتربررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 169-178]
ذ
ذرتبررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 31-41]
ر
رآکتورخانگیاثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 615-631]
رازیانهبررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 129-143]
راساستخراج نقشه سهبعدی از محیط گلخانه و تشخیص و جداسازی گلدانها با استفاده از بینایی استریو [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 671-681]
ردیفکاربررسی تأثیر فاصلة بین بذور در عملکرد آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار جهت کشت ذرت [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 547-556]
رسانایی هیدرولیکیبررسی سطوح مختلف عمق و شدت پادلینگ بر خواص مهندسی خاک لومی رسی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 367-374]
رنجتلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک بهمنظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالیکوبی مدرن شهرستان رشت [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 927-938]
روش اجزای محدودمدل سازی دوبعدی اجزای محدود خشککردن نخود فرنگی در خشککن ترکیبی مادونقرمز-هوای گرم [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 761-770]
روش دینامیک سیال محاسباتیارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 305-318]
روغن کنجدبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 581-593]
ریزپوشینهبهینه سازی فرمولاسیون و ارزیابی خواص دوغ غنی شده با ریزپوشینههای حاوی اسانس کاکوتی (Ziziphora clinopodiodes) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 355-365]
ز
زباله جامد شهریارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیشگیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زبالههای جامد شهری شهرستان رشت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 43-55]
زمان خشک کردنمدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توتفرنگی در خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 523-533]
زنجیره تامینارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 281-292]
زیرشکنبررسی اثر سرعت پیشروی، عمق کار و افزودن باله بر تقابل گاوآهن پارا و خاک [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 169-178]
زیست تخریبپذیربررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی فیلمهای بر پایه آرد سنجد و ژلاتین [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 737-748]
زیست تودهپیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 399-414]
س
ساختارهاینانوطراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 1-17]
سامانه آبیاریبررسی روند مصرف انرژی در دو سامانه آبیاری غرقابی و تحتفشار: مطالعه موردی یک مزرعه صد هکتاری در همدان [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 801-809]
سرخ کردن عمیقتأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 203-211]
سرعت دورانیطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه جداکننده الکترواستاتیکی ناخالصیهای غیردانهای محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: جداسازی ذرات کاه از دانه گندم) [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 833-845]
سرعت شخمارزیابی تیغهی باریک خاکورز به منظور بهبود عملکرد خاکورز مرکب [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 253-266]
سلیاکاثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 657-670]
سمپاشارزیابی تاثیر فشار و سرعت باد بر میزان بادبردگی سموم با روش پردازش تصویر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 213-221]
سنجش از دورپیشبینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد بهوسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 101-113]
سوءتغذیه انرژی حاصل از پروتئینخواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 633-642]
سورفکتانتبهینهسازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلیسولفون ابگریز [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 643-656]
سیبطراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
سیبتشخیص و طبقهبندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 415-425]
سیم خمکن اتوماتطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان گیاه [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 683-694]
سینتیک جذبایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 427-437]
ش
شاخص سبزینگیپیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 399-414]
شاخص گیاهیپیشبینی عملکرد کلزا در مراحل مختلف رشد بهوسیله تصاویر سنجنده OLI ماهواره لندست [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 101-113]
شاخص نهایی زیستمحیطیبررسی و پیشبینی میزان بخشهای اثر زیستمحیطی در پرورش ماهیان گرمآبی استان گیلان با استفاده از روش سامانهی استنتاج عصبی-فازی تطبیقی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 717-735]
شاخصهای اثربررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 155-168]
شاخصهای ارزیابیبررسی تأثیر فاصلة بین بذور در عملکرد آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار جهت کشت ذرت [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 547-556]
شاخص های اقتصادیمدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
شاخصهای انرژیارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 569-579]
شاخصهای زیست محیطیارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 569-579]
شار حرارتیارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 305-318]
شالیکوبیتلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک بهمنظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالیکوبی مدرن شهرستان رشت [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 927-938]
شبکه عصبی مصنوعیتشخیص و طبقهبندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 415-425]
شبکه عصبی مصنوعیتعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 607-614]
شبکه های عصبی مصنوعیطبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 145-154]
شبیهسازی عددیمدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 115-128]
شربت ذرت با فروکتوز بالاتأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 91-100]
شلتوکبررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحتدهی در یک خشککن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 977-989]
ص
صمغ دانه بهبررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 963-975]
صمغ فارسیبررسی تاثیر پوشش صمغ فارسی حاوی اسانس دارچین بر عمر نگهداری دانههای انار [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 67-76]
صمغ فارسیبررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 191-201]
ض
ضایعات غذاییاثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 615-631]
ضایعات ماهیبررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 489-497]
ضریب کهنگیارزیابی وضعیت کهنگی تراکتورها و توان تعمیراتی در کشاورزی استان خوزستان به کمک AHP و GIS [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 749-759]
ضریب هدایت حرارتیبهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیرهسازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 319-329]
ط
طبقهبند K نزدیکترین همسایگیساخت و ارزیابی سامانه خبره تشخیص حمله زنبورخوار به کندو به منظور کاهش تلفات [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 991-1004]
طبقه بندیاستفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 951-961]
ظ
ظرفیت آنتی اکسیدان کلبررسی تأثیر میدانهای مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگیهای شیمیایی حبهی انار [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 823-831]
عملکردبررسی پتانسیل استفاده از چند محیط کشت طبیعی مایع برای تولید بلاستوسپورهای دو قارچ بیمارگر حشراتMetarhizium anisopliae و Beauveria bassiana [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 489-497]
عملکرد برنج سالمامکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیمپخت کردن شلتوک [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 463-474]
غ
غذای کودکخواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 633-642]
غشاء نانوالیافیبهینهسازی تولید و اصلاح خصوصیات سطحی غشاء نانوفیبری پلیسولفون ابگریز [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 643-656]
ف
فاضلابطراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 1-17]
فراپالایش غشاییاستخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 847-861]
فراصوتتأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 91-100]
فراصوتبررسی اثر امواج فراصوت بر سینتیک خشک کردن دانه شلتوک در زمان استراحتدهی در یک خشککن ترکیبی مادون قرمز-هوای گرم [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 977-989]
فراصوتاثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقههای توتفرنگی به روش خشککنی هوا داغ [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 705-715]
فراوریاستفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 439-449]
فعالیت آنتیاکسیدانیبررسی اثر نانو ذرات اکسید روی بر خواص فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی فیلمهای بر پایه آرد سنجد و ژلاتین [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 737-748]
فیلترپلیمریطراحی فیلتر پلیاورتان اصلاح شده با پلیپیرول نانوساختار برای افزایش کیفیت آب پسابهای شهری [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 1-17]
فیلم کفیران- پلی یورتان پایه آبیتولید فیلم کفیران-پلی یورتان پایه آبی حاوی اسانس رزماری جهت نگهداری گوشت شترمرغ [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 883-893]
فیلم نانو کامپوزیتبررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بستهبندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 895-907]
ق
قابلیت اطمینانارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 281-292]
قارچ دکمه ایبررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بستهبندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 895-907]
ک
کارآیی فنیمطالعه کارآیی و بهینهسازی انرژی مصرفی واحدهای مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 475-488]
کارآیی مقیاسمطالعه کارآیی و بهینهسازی انرژی مصرفی واحدهای مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 475-488]
کاراییارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 281-292]
کارگرتحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 557-567]
کامبوچاتولید کامبوچا با استفاده از شیرههای طبیعی شاهتوت و انگور به عنوان شیرینکننده و بستر تخمیر بر پایه چای سبز و سیاه [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 343-353]
کانتازانتینتهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستالسلولز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 179-190]
کاهش جذب روغنتأثیر پوشش موسیلاژ بامیه و صمغ کربوکسی متیل سلولز بر میزان جذب روغن و خواص فیزیکوشیمیایی سیبزمینی سرخ شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 203-211]
کشاورزیتحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 557-567]
کشت دقیقبررسی تأثیر فاصلة بین بذور در عملکرد آزمایشگاهی موزع غلتکی شیاردار جهت کشت ذرت [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 547-556]
کشت عمودیطراحی، ساخت و ارزیابی دستگاه سیم خم کن اتومات پشتیبان گیاه [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 683-694]
کشت مستقیماثر روش های خاک ورزی حفاظتی و مرسوم بر برخی خصوصیات ماشین و خاک در منطقه سرد استان خراسان رضوی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 939-949]
کشت و صنعت نیشکرتحلیل ریسک اختلالات بدنی در کارگران تهیه قلمه، کاشت و برداشت دستی نیشکر با استفاده از روش OWAS [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 557-567]
کشمشاستفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 951-961]
کمپوستارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیشگیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زبالههای جامد شهری شهرستان رشت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 43-55]
کمپوستاثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 615-631]
کم خاک ورزیاثر روش های خاک ورزی حفاظتی و مرسوم بر برخی خصوصیات ماشین و خاک در منطقه سرد استان خراسان رضوی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 939-949]
کم کالریبررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 191-201]
کنجداثر نوع فرایند آسیاب بر اندازه ذرات و ویژگیهای رئولوژی و ساختاری ارده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 695-703]
کندوی هوشمندساخت و ارزیابی سامانه خبره تشخیص حمله زنبورخوار به کندو به منظور کاهش تلفات [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 991-1004]
کورکومینایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 427-437]
کیتوزانبررسی اثر استفاده از پوشش کیتوزان، بستهبندی نانو اکسید سیلیس و اتمسفر اصلاح شده بر خواص قارچ دکمه-ای در طول دوره نگهداری [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 895-907]
کیفیتتشخیص و طبقهبندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 415-425]
کیفیتاستفاده از روش تلفیقی در فرایند چایسازی و ارزیابی ویژگیهای کیفی و خواص حسی فراورده [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 439-449]
کیفیتبررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی روغن کنجد تولید شده به روش پرس سرد [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 581-593]
کیفیت سنجیتعیین برخی از پارامترهای کیفی آب استخر پرورش ماهی با استفاده از پردازش تصویر [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 607-614]
کیفیت سنجیاثر پیش تیمارهای اسمزی و فراصوت بر کیفیت فرایند خشک کردن ورقههای توتفرنگی به روش خشککنی هوا داغ [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 705-715]
کیفیت مواد غذائیخواص تغذیهای مکمل غذای کودک تولید شده از حبوبات جوانه زده [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 633-642]
کیکارزیابی جریان انرژی و اثرات زیست محیطی تولید کیک در استان گیلان با رویکرد ارزیابی چرخه زندگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 569-579]
کیویبررسی برخی پارامترهای کیفی و ترمودینامیکی خشککردن ورقههای کیوی در یک خشککن بازگردشی مجهز به پمپ حرارتی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 331-342]
گ
گازهای آلایندهبررسی تخلیه منابع و هزینههای اجتماعی در مدیریتهای مختلف برنج و کاه [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 787-799]
گازهای گلخانهایاثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 615-631]
گرمانگاریتشخیص و طبقهبندی لهیدگی سیب رددلیشز با استفاده از گرمانگاری فعال [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 415-425]
گلابیتعیین کبودی گلابی در اثر بار ضربهای با روش توموگرافی رایانهای و ارتباط آن با مشخصههای فیزیکی گلابی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 451-462]
گلخانهاستخراج نقشه سهبعدی از محیط گلخانه و تشخیص و جداسازی گلدانها با استفاده از بینایی استریو [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 671-681]
گلداناستخراج نقشه سهبعدی از محیط گلخانه و تشخیص و جداسازی گلدانها با استفاده از بینایی استریو [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 671-681]
گلزینتیبررسی اثرات زیستمحیطی و ارزیابی جریان انرژی در تولید پامچال گلخانهای با رویکرد تقاضای انرژی تجمعی و تقاضای اکسرژی تجمعی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 771-785]
گندمبررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 155-168]
مادون قرمزطراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
ماست کم چرببررسی تأثیر اینولین و پودر صمغ دانه به بر خواص فیزیکوشیمیایی و کیفی ماست کم چرب [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 963-975]
ماشین بردار پشتیباناستفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 951-961]
ماشین بویاییارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 241-251]
ماشین بیناییاستفاده از ماتریس هم-رخدادی سطح خاکستری برای طبقه بندی کشمش تودهای [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 951-961]
مافین بدون گلوتناثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 657-670]
ماکروویواستخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 293-303]
مایونزبررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 191-201]
مبدل حرارتیارزیابی عملکرد خشککن خورشیدی کابینتی مجهز به سامانه مبدل حرارتی و صفحه متخلخل [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 305-318]
محتوای رطوبتیمدل سازی ریاضی سینتیک خشک شدن برگه توتفرنگی در خشککن مایکروویو- جریان هوای گرم [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 523-533]
محیط متخلخلمدلسازی دینامیک سیال در یک خشککن جریان متقاطع شلتوک با دو ورودی بهینه هوای کنارگذر و میانگذر [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 115-128]
مدت زمان مواجههتحلیل و پیشبینی آلایندگی صوتی تراکتور گلدونی با استفاده از روشهای آماری، هوش مصنوعی و انفیس [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 499-512]
مدل سازیبررسی شاخص های انرژی و اثرات زیستمحیطی تولید نان صنعتی به روش چرخه حیات [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 155-168]
مدل سازی عملکردپیش بینی عملکرد محصول نیشکر با استفاده از پردازش سری زمانی تصاویر ماهواره ای لندست (مطالعه موردی: منطقه میان آب استان خوزستان) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 399-414]
مدیریت پروژهتلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک بهمنظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالیکوبی مدرن شهرستان رشت [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 927-938]
مدیریت کاهبررسی تخلیه منابع و هزینههای اجتماعی در مدیریتهای مختلف برنج و کاه [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 787-799]
مرغ گوشتیمدلسازی روند مصرف انرژی و ارزیابی شاخصهای اقتصادی- زیستمحیطی در تولید مرغ گوشتی (مطالعه موردی: شهرستان خرمآباد) [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 267-279]
مرغ گوشتیمطالعه کارآیی و بهینهسازی انرژی مصرفی واحدهای مرغ گوشتی استان البرز با رویکرد تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 475-488]
مسمومیت آبهای آزادبررسی و پیشبینی میزان بخشهای اثر زیستمحیطی در پرورش ماهیان گرمآبی استان گیلان با استفاده از روش سامانهی استنتاج عصبی-فازی تطبیقی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 717-735]
مشخصه های فیزیکیتعیین کبودی گلابی در اثر بار ضربهای با روش توموگرافی رایانهای و ارتباط آن با مشخصههای فیزیکی گلابی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 451-462]
منطق فازیطراحی سیستم فازی ارزیابی حسی برای برشهای سیب خشکشده با پرتودهی مادون قرمز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 77-89]
منطق فازیتلفیق منطق فازی و الگوریتم ژنتیک بهمنظور مدیریت هزینه - زمان - کیفیت در واحدهای شالیکوبی مدرن شهرستان رشت [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 927-938]
مواد تغییر فاز دهندهبهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیرهسازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 319-329]
مواد نانوساختاربهبود ضریب هدایت حرارتی ماده تغییر فاز دهنده برای ذخیرهسازی انرژی حرارتی با استفاده از فناوری نانو [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 319-329]
موزتأثیر پیش تیمار فراصوت و محلول اسمزی کمکالری بر کیفیت ورقههای موز خشک شده [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 91-100]
میدان الکتریکیطراحی، ساخت و ارزیابی سامانه جداکننده الکترواستاتیکی ناخالصیهای غیردانهای محصولات کشاورزی (مطالعه موردی: جداسازی ذرات کاه از دانه گندم) [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 833-845]
میدان مغناطیسیبررسی تأثیر میدانهای مغناطیسی استاتیک و دینامیک بر برخی ویژگیهای شیمیایی حبهی انار [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 823-831]
میزان مواد جامد محلولطبقه بندی توت فرنگی بر اساس میزان رسیدگی و اندازه به کمک ماشین بینایی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 145-154]
ن
نئوماتیکبررسی اثر پارامترهای مؤثر در انتقال نیوماتیک بر خصوصیات کیفی بذر ذرت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 31-41]
نانو ذرات اکسیدرویایزوترم، سینتیک و ترمودینامیک جذب متیلن بلو با نانوذرات ZnO سنتز شده با کورکومین [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 427-437]
نانوکریستال سلولزتهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستالسلولز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 179-190]
نسبت C/Nاثر مواد حجیم بر کیفیت کمپوست ضایعات غذایی در راکتورهای خانگی [دوره 50، شماره 3، 1398، صفحه 615-631]
نسبت انرژیبررسی روند مصرف انرژی در دو سامانه آبیاری غرقابی و تحتفشار: مطالعه موردی یک مزرعه صد هکتاری در همدان [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 801-809]
نشاسته سدیم اکتینیلبررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 191-201]
نعنااستخراج اسانس نعنا (Mentha Spicata) به روش چرخه گازی [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 293-303]
نعناع فلفلیبررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 129-143]
نیشکرتجزیهوتحلیل و بهینهسازی مصرف انرژی و انتشار گازهای گلخانهای در تولید نیشکر با استفاده از تحلیل پوششی دادهها [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 19-30]
نیمپخت کردنامکان جایگزینی امواج مایکروویو به جای بخاردهی برای نیمپخت کردن شلتوک [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 463-474]
و
ویژگی فیزیکوشیمیاییبررسی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و مکانیکی فیلم پکتین فعال حاوی اسانس نعناع فلفلی و رازیانه [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 129-143]
ویژگیهای بافتیبررسی ویژگی های رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی سس مایونز کم چرب بدون کلسترول با استفاده از نشاسته اکتینیل سوکسینات و صمغ فارسی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 191-201]
ه
هزینه پیشگیرانه زیست محیطیارزیابی انرژی مصرفی و هزینههای پیشگیرانه زیست محیطی تولید کمپوست از زبالههای جامد شهری شهرستان رشت [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 43-55]
هزینه های اجتماعیبررسی تخلیه منابع و هزینههای اجتماعی در مدیریتهای مختلف برنج و کاه [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 787-799]
هسته انگوربررسی و مقایسه روغن هسته انگور سیاه سردشت استخراج شده به وسیله حلال هگزان، با و بدون کمک امواج فراصوت [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 389-398]
هماهنگی و یکپارچگیارزیابی عملکرد نمایندگیهای فروش ماشینهای کشاورزی برنج با استفاده از مدل SCOR و روش DEA [دوره 50، شماره 2، 1398، صفحه 281-292]
هوای گرمارزیابی قابلیت ماشین بویایی در تفکیک کیفیت خرمای خشک شده با روشهای الکتروهیدرودینامیک، هوای گرم و ترکیبی [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 241-251]
هیدرولیز اسیدیتهیه امولسیون پیکرینگ از کانتازانتین و پایدارسازی آن توسط نانوکریستالسلولز [دوره 50، شماره 1، 1398، صفحه 179-190]
هیومیک اسیداستخراج هیومیک اسید از پسماندهای کمپوست قارچ به کمک تیمار قلیایی و فراپالایش غشایی [دوره 50، شماره 4، 1398، صفحه 847-861]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد